lauantai 3. maaliskuuta 2012

Uusi ilme makkariiin....


Eilinen pyrähdys Marimekkoon oli antoisa, kun mukaan tarttui pinkkilumimarja kakkosluokan kangasta. Minulla oli tuuria, koska koko pätkässä ei ollut kuin hyvin pieni kangasvirhe jota en edes löytänyt, kun olin poistanut merkin. Kävin Herttoniemen tehtaanmyymälässä jossa oli tapahtunut muutoksia, kun ostosten jälkeen mentiin kahville henkilökunnan ruokalaan johon saa mennä kuka tahansa väliseinä on poistettu. Tarttui sieltä myös pari eriväristä triikoota, että saan sävysävyyn myös pitkän yökkärin..... joten pinkinvärisiä unia......



Hakiwexin kirpparille on viety lisää tavaraa, kirpputori sijaitsee Helsingissä, Itäkeskuksessa, Kasteholmantie 2, 00910 (Jyskin alakerrassa) aukioloajat ovat arkisin ma - pe 10.00 - 17.00 ja viikonloppuna la-su 12.00 - 15.00 paikat on 201 ja 202, tunnistaa tuosta esitteestä joka näkyy kuvassa. Tuotto menee Maailman mittainen ry:n toiminnan tukemiseksi, Bangladeshissa olevan vammaisjärjestön SADD:n tekemään kehitysyhteistyöhön. Ensimmäinen projekti käynnissä yhdistyksen rahoituksella viisitoista vammaista lasta on päässyt kouluun vuodeksi.

Jos haluat lahjoittaa tarpeetonta tavaraa, niin ota yhteyttä! Toivomus on, että "otan vastaan pientä tavaraa", koska roudaan ne kirpparille itse, niin isojen tavaroiden vienti mahdotonta. Laita viestiä kommentteihin.....?

- saman taivaan alla, sama aurinko, kuu ja tähdet -



2 kommenttia:

  1. Noihin lumimarjakankaisiin minäkin heti ihastuin. Verhoina ovat aivan ihastuttavat. Ellen joutuisi ajamaan melkein neljäsataa kilometriä, poikkeaisin kirpputorilla Sinun asiakkaanasi. Onnea myyntiin hyvän asian puolesta!

    VastaaPoista
  2. Delilah - lumimarjakankaat ovat tosi kauniita! Kiitos tuosta kauniista ajatuksesta poiketa kirpparille, ymmärrän hyvin että matka on liian pitkä. Toivon, että saan hyvän tuloksen....

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...