sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Hevossalmen laiturilta kuultua.... nakuilua ja draamaa


Nukuin pitkään aamulla taivas oli pilvessä joten käänsin kylkeä. Kello olikin sitten jo aika paljon kun heräsin uudestaan sanotaan, että puolenpäivän aikaan oli juonut aamukahvit ja menossa kirpparille Itiksen parkkikselle. Siellä oli tänään ostajan markkinat, myyjiä tosi paljon, mutta ostajia vähän. Pääsin halvalla, siis vain 2 euroa jolla sain yden puseron ja Arabian kahvikupin mukaani. Aurinko alkoikin paistaa todella lämpimästi joten kotiin syömään lounasta ja kiiruusti Hepparin laiturille.

Laiturilla oli vain yksi nais ihminen kun menin sinne, hän kävi uimassa ja minä myös jonka jälkeen asetuimme aurinkoon. Hetken kuluttua paikalle saapuu tuntemani mieshenkilö joka närkästyneenä sanoo, että "tästähän on tullut nakuranta" hän lähti saman tien pois. En viitsinyt edes päätä kääntää, koska tiesin itselläni olevan kyllä koko uikkarin päällä tosin olkaimet olin laskenut alas, ettei tuu raitoja. Huomasin kyllä, että vieressä oleva naisihminen otti aurinkoa ilman vaatteita, mutta kriittisen paikan oli  peittänyt puserolla, siis mitään ei oikeasti näkynyt. Paikalle tuli myös kolmas naisihminen ja siinä me kolme naista juteltiin niitä näitä ja käytiin uimassa välillä. 

Vanhempi herrasmies tuli uudestaan ja oli kiukkua täysi, että "täällä otetaan ilkosillaan aurinkoa!" Meitä naisia alkoi oikeasti vähän hymyilyttämään, että "missä ongelma?". Käytiin keskustelua siitä, että onhan täällä aina saanut olla yläosattomissa, se on kuuleman mukaan "eri asia".  Kun mies meni uimaan, niin sillä aikana nainen puki vaatteet päälle ja viattomasti selitti, että eihän tämä mitään..... hänhän oli kriittiset paikat piilottanut! Mies kiukutteli vielä, että "mikä meteli siitä syntyisi jos joku mies olisi munasillaan?" me siihen, että väärin "täällähän on eräs herra joka on aina munasillaan auringossa" ja se on herättänyt naisten keskuudessa ainoastaan hilpeyttä. Edelleen herrasmies oli tuohtunut asiasta....!

Kävin vielä uimassa ja päätimme lähteä facebook ystävän kanssa yhdessä pois joten hän jäi odottamaan, kun pukeuduin. Hetken kuluttua tilanne muuttui, mies joi vettä pullostaan ja hökäsi sen väärään kurkkuun ja meinasi tukehtua siinä meidän edessä. Olin sellaisessa paikassa, että minun vauhdilla ei sieltä ehtinyt pelastushommiin joten sanoin ystävälleni, että taputa selkään.... onneksi tilanne laukesi onnellisesti. Eikä nakuilusta enää puhuttu..... kahvilassa istuessamme kahvilla ja jäätelöllä, niin pikkasen nauratti koko juttu.....

Ihana, vauhdikas, draamaa oleva päivä on illassa, voikaa hyvin ystävät!

2 kommenttia:

  1. Olihan hauska rantatarina! : ) Oli aika herkkä mieshenkilö, kun niin vaivaantui. Ehkä häntä häiritsikin enemmän se, mitä hän ei nähnyt. Mukavaa elokuuta Sinulle!

    VastaaPoista
  2. Delilah - näin varmaan oli, hän kuvitteli enemmän, kuin näki!

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...