lauantai 2. heinäkuuta 2011

Mökillä....


Mökkerö edestäpäin kuvattuna!


Mökkinaapuri.


Lisää mökkinaapureita!

Eilen aamulla oli aikainen herätys ja tavarat vetokärryihin ja matkaan. Vähän oli kuuma keli ajella, mutta autossa ilmastointi, niin ei kuitenkaan ylivoimainen. Matkalla pysähdyin ensimmäisen kerran vähän ennen Pälkänettä sellaisessa pienessa paikassa jossa on hyvä invavessa sekä hyvät palvelut. Sisäänkäynnissä tosin on muutama porras joten pyörätuolilla ei kuitenkaan ole mitään asiaa tähän paikkaan.  Matka jatkui seraavan kerran Keuruun ABC asemalla jossa maistui myös munkkikahvit. Loppumatka meni jo sujuvasti. Ruokaostokset ostin Multian Salesta invapaikka oven vieressä ja esteetön kulku kaupassa. 

Kohti mökkeröä matkalla soi puhelin, että vieraita oli tulossa! Ajelin mökkerön pihaan ja oudolta näytti, kun vanha mökki on purettu ja tilalla on asuntovaunu. Vuokraisäntä tuli vaimoineen ja sain opastusta miten asuntovaunun ylellisiä palveluja voin käyttää, siis TV ja Internettiä varten sähköä.... tosin, kun yritin päästä kännykän kanssa nettiin, niin ei pihaustakaan!!!! Sitten alkoi pistorasia "kiljumaan" joka tarkoitti, että voima on akusta loppu..... nukkumaan mennessä harmitti tosi paljon. Onneksi naapurin Satun kanssa mentiin Tohtaanjärveen uimaan illalla ja sinne ne harmitukset katosi. Vesi oli ihanan lämmintä, siis paljon lämpöisempää kuin meressä. Hyvillä mielin nukkumaan, mökin sisälämpötila huiteli 30 asteessa, niin vähän levoton yö oli...... 

Aamulla vessareissulla yksi suuri ruskea lintu säikäytti, kun oli huussin vieressä ja siitä pölähti lentoon, siis säikähdimme toinen toisiamme.  Kävin vielä tarkistamassa asuntovaunun tilanteen, että sähköä ei ole enkä saa yhteyttä nettiin.... lähdin asiaa selvittämään Keuruulle. Kaupan ainoa asiantuntija oli Hautajaiskuvauksissa, niin minäpä en lähtenyt sieltä mihinkään vaan odotin ja odotus palkittiin, kun sain toimivan nettitikun joka oli heti valmis käyttöön.... ja PELITTÄÄ LOISTAVASTI. Naapurin Taisto latas akun, niin tässä vaan päivittelen blogia..... viime kesänä vielä istuin autossa.... on tämä luksusta, kun sisätiloissa saan olla ei syö hyttyset täällä. 

Tänäänkin käytiin Tohtaanjärvessä uimassa vesi ihanan lämmintä......säätiedon kova ukonilma ei ole tässä kohdassa ollut mitenkään kova eikä satanut, kuin muutama pisara. Ihanaa viikonloppua teille kaikille. 

2 kommenttia:

  1. kivalta kuullostaa mökkeily... pääsispä itekin. Kannattaa muuten käydä blogin asetuksista muuttamassa niin, että myös nimettömän pääsee kommentoimaan, eli ei tarvii olla mitään google-tilejä yms.

    VastaaPoista
  2. Allikossa - kiitos viestäsi ja nyt muutin asetuksia, että kommentointi onnistuu. :)

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...