torstai 7. heinäkuuta 2011

Mökkeron ihmeet....


Aamu valkeni kauniina ja lämpöisenä. Olin sopinut, että menen kyläilemään pikkuserkun luokse Multian kirkolle. Olin hetken tietokoneella asuntovaunun ovi auki ja sainkin yllätysvieraan, kun hyvin iso rusakko, pupujussi istahti melkein oven eteen kurkistamaan, että mitä ihmettä täällä tapahtuu? Sain kännykällä kuvan kaukaa, mutta en onnistunut siirtämään sitä tänne vielä, ehkä vielä myöhemmin illalla. Ajelin kirkolle ja vietettiin oikein mielenkiintoinen hetki sukulaisnaisen kanssa, Vanhoja valokuvia sain muutaman mukaani, koska niissä oli mummoni nuorena naisena. Kuvat oli hänen isänsä jäämistöstä..... sain mukaani myös vähän kirpputoria varten tavaroita joita myyn Bangaldeshin vammaisten auttamiseksi perustetun yhdistyksen Maailman mittainen ry:n toiminnan tukemiseksi.

Ajelin kaupan kautta mökkerölle takaisin ja yritin tulla asuntovaunuun, että olisin päässyt internettiin. No en saanut oven lukkoa auki. Ehdin jo laittaa naapuriin tekstarin, että "täällä on nainen pulassa" jonka sitten peruin, kun yli puolituntia yritin keksiä oikeaa asentoa jossa lukon kuuluisi olla ja lopulta, kun ajattelin, että otan riskin, että jos vaikka avain menee poikki, no ei mennyt poikki, vaan ovi aukeni. Onneksi naapuri ei ehtinyt vielä lähteä tulemaan......

Taidan siirtyä läppärini kanssa autoon chattaileen....! Heippa, nyt loppuu virta....

2 kommenttia:

  1. Mukavia kesäpäivätarinoita ja kuvia täällä. Päivänkakkaroita on tällä hetkellä luonnossa runsaasti ja ne ovat kauniita. Kasvavat hoitamatta ihan itsekseen. Mukavaa! En tiedä, tuleeko viesti perille, mutta lukijana olen edelleen, vaikkei tulisikaan. Kesäterkkuja Sinulle!

    VastaaPoista
  2. Delilah - hyvin tuli kommentti perille. Aluksi olin laittanut liian tiukat asetukset. Nyt ei tarvitse olla Googlen tiliä, että voi kommentoida. Kiva kun luet edelleen.... täällä jatkan... Vuodatuksessa alkoi harmittamaan mainokset, kun ne hyppäsi silmille... Ihanaa kesää myös sinulle! :)

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...