maanantai 8. elokuuta 2011

Ampiaiset hyökkäs kohti....



Heräilin ajoissa, vaikka yö oli nukkumisen kannalta vähän huono, nimittäin koko ajan heräsin siihen, kun peltikatto rummutti, kun satoi kuin saavista olisi kaatanut vettä. Olin lähdössä kuntoutukseen Lehtimäen Opistolle. Lämmittelin saunan ja laittelin mökin kuntoon, siis tiskailin astiat ja tyhjensin jääkaapin. Huomasin, mustan "karvaperseen" juoksevan tuhatta ja sataa auton alle ..... luulen, että kysymyksessä oli metsähiiri tai sitten myyrä? En joutanut sitä tarkempaan tutkimaan....? Enkä saanut kiini kuitenkaan, toivottavasti naapurin kisu tulee käymään ja nappaa.... lopuksi kävin vielä ulkohuusissa ja sitten se tapahtui, nimittäin ampiaiset suuttuivat kun paukautin ovet ja ottivat syöksyn kohti. Onneksi muistin ohjeen, että ei kannata huotoa..... enkä huitonut joten en saanut yhtään pistosta....painoin oven varovasti kiini ja varoitin sukulaismiestä, että kun käy paikalla, niin aukaisee oven varovasti.

Kuntoutus on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin olen käynyt kaksi kertaa kelaamassa pyörätuolilla, tosin täällä asiantuntijat ovat sitä mieltä, että mulla on ihan liian leveä pyörätuoli painotus väärässä paikassa..... tällä mennään kuitenkin tämä reissu, mutta kotona meen kyllä pyytämään sellaista jolla on hyvä kuntokelata ja tanssia..... elämä on.... täällä on tuttuja monenlaisia, lapsuuden ystäviä, ..... jännittävää! Kämppis taisi jo nukahtaa, joten minäkin laitan läppärin kiini ja toivotan kaikille hyvää yötä.... aamulla aikainen herätys.

Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Viisaasti teit, kun et alkanut huitoa ampiaisia! Se kyllä vaati kylmähermoisuutta, sillä huitominen taitaa olla yleisin ja luonnollisin reaktio. Mukavaa oloa Sinulle!

    VastaaPoista
  2. Delilah - joo, sen olen tiennyt, että mitä enemmän huitoo, niin sen varmemmin saa piston. Kiitos toivotuksesta, kyllä täällä saa hyvää oloa! :)

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...