torstai 25. elokuuta 2011

Hennan punaisella kohti salarakkaita.....




Hyvin nukutun yön jälkeen, sain kirjoitettua ja lähetettyä yhden lehtijutun. Tosin vähän ongelmia saada tietynlaisia kuvia jutun liitteeksi. Kaikki järjestyi kuitenkin, mutta samalla selvisi yksi asia joka vaikuttaa myös mahdolliseen tulevaan matkaan. Olen kysymysmerkkinä? Ihmisten tunteet ovat samanlaisia olivat, he nuoria, vanhoja, lähellä tai kaukana toisistaan. Surullista jos kaikki kaatuu tunnemyrskyyn? Elämä on.. voi kun osaisi olla, niin ettei ketään loukkaisi tietämättään tai muuten antaisi väärän singnaalia. - Aika näyttää miten asiat järjestyvät, sillä ne järjestyvät ihan varmasti jollain tavalla. Olen positiivisella mielellä...

Hennan punainen starttasi kohti salarakkaita - siellä oli aivan ihanaa, meluisaa, itkua, naurua, irvistelyä, tappelua, tanssia, siis normaalia lapsiperheen elämää jossa on todella luovat lapset. Pikkuisin hyökkäsi aina silloin tällöin milloin jalkaan kiinni, kapsahti kaulaan tai tuli kertomaan, että "kakka" housussa. Edellisen kerran tämä pienin, kertoi kahvipöydässä,että "mulla on pimppi"en saanut heti selvää, että mitä tarkoitti no hän jatkoi sitten kaikki nimeltä.... ei jäänyt enää epäselvää, että pieni prinsessa oli löytänyt oman vartalonsa ja miten se eroaa veljen vartalosta. Siinä oli isotädillä pitämistä naamaa peruslukemilla....? Tänään ajeltiin uudella autollani salarakkaan kanssa sukulaisperheen luokse näyttämään uutta autoa ja iltakahville jonne isikin tuli hetkeksi lähdimme hakemaan pientä kuvataidekerholaista ja ajelimme kohti heidän kotia.

Kotimatkalla mietin, että oli taas päivä parhaasta päästä, kiitos pikku ystävät! Parkkihallissa vielä esittelin pyynnöstä uutta auto.... jes, nyt kun vaihdoin auton värin, niin kaikki huomaa!!!! Voikaa paremmin, kuin muut ihmiset, heippa!


2 kommenttia:

  1. Leena, olen miettinyt samaa kuin Sinäkin; vaikka ihminen on päältäpäin kurttuinen ja vanha, sisin silti on edelleen nuori. Nuorena mietin, mikä vanhuudessa on hyvää. Päättelin, että silloin on jalostunut ja viisas. Nyt ikääntyneenä huomaan, että se ei välttämättä ole itsestään selvä asia. Tunteet myllertävät ja kuohahtelevat toisinaan ja unohtaa olevansa viisas ja jalo. On vain ihminen. Ps. Autosi on upean värinen!

    VastaaPoista
  2. Delilah - oli nuori tai vanha, mutta tunteet ovat pinnassa. :)

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...