sunnuntai 21. elokuuta 2011

Tunnistatko narsistin?


(klikkaa kuvaa suuremmaksi)
Kiinanruusun kuva on otettu Fuengirolasta viime syksynä, oli kaunis!

Olen törmännyt narsistiin monta kertaa elämäni aikana, enkä tarkoita kukkaa olen aina yhtä ymmällään heidän käytöksestään. Mitä heille on oikeasti aikaisemmin tapahtunut, että se saa heidät kuvittelemaan, että mitkään moraalisäännöt ei koske heitä. Viimeisin kohtaamani narsisti tuli minulle yllätyksenä, koska olen tuntenut hänet kauan en ollut tajunnut, että hän ei pysty kantamaan vastuuta omista teoistaan, vaan syyllistää muita.....? Toki onhan se aika yleistä, että "on vaikea kantaa vastuu omista teoistaan", olisi aina helpompaa kun syy olisi jonkun muun! Toivottavasti hakee apua itselleen, niin elämä helpottuu....

Nyt kirjoittamaan lehtijuttua jossa vastakkain on vammaiset suomessa ja kehitysmaassa, aika haastava... sain jo materiaalia Bangladeshista, miten heidän vammaisten naisten asema on siellä.... taitaa olla, niin että on luksusta syntyä suomeen.

Ihanaa päivää, tehdään tästä paras päivä ikinä!





2 kommenttia:

  1. Se satuttaa, kun joutuu pettymään ihmiseen, johon on luottanut. Kirjoitusiloa Sinulle. Ehkä laitat linkin, jotta pääsemme lukemaan artikkelin? Sunnuntaiterveiset pilvipoutaisen taivaan alta täältä "pohjoisesta".

    VastaaPoista
  2. Delilah - näin on, mutta ajattelen, niin että häneen varmaan sattuu vielä enemmän... oli hyvä ystävä minulle aikaisemmin ja nyt kaikki on muuttunut... laitan tiedon, kun tiedän milloin se lehti ilmestyy johon juttu tulee..... ;)

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...