tiistai 30. elokuuta 2011

Vaihteeksi töitä....


Suomalaista maalattua lasia vuosilta 30 - 40 luvulta. Näitä löytyy viisi kappaletta yksi vähän kolhiintunut, neljä aivan loistokunnossa. Myynnissä Huuto.net/leenaesteri


Tämä myös suomalaista maalattua lasia vuosilta 30-40 oleva maljakko.


Maalattua lasia oleva kermakko myös vuosilta 30- 40 luvulta ja löytyy samasta paikasta ovat myynnissä ja tuotto menee Maailman mittainen ry:n hyväksi joka auttaa Bangladeshissa olevaa vammaisjärjestön SADD tekemää kehitysyhteistyötä joka kohdistuu vammaisten itsenäisen elämän tukemiseen ja lasten auttamista koulutielle.

Olen varannut kirpparipöydän HakiWex itsepalvelukirpparilta paikat 215 ja 216 kahdeksi viikoksi 1.-16.9. väliseksi ajaksi. Tavarat vien huomenna iltapäivällä joten tervetuloa käymään.  Kirpparin aukiolot selviää tästä linkistä. Lasiastiat ovat mynnissä Huuto.net lähipäivinä lisään sinne vielä myytävää, kunhan ennätän....

Päivä on hurahtanut sellaista vauhtia, että uimareissut sai jäädä. Kävin hakemassa kirpparitavaraa eräältä ystävältä lisää. Hinnoittelu on aikaa vievää hommaa. Nyt on muutama kassillinen valmiina ja loppuja vien myöhemmin.... myynnissä on kirjoja, Cd-levyjä, DVD-levyjä, vaatteita, lasiastioita, kenkiä, aito Uppo Nalle, piuhoja, sähköllä käyvä tukanleikkuukone, matkalaukun vyö, taakan kiinnitysvyö käyttämätön. Lemmikkejäkään ei ole unohdettu myytävistä löytyy koiran veneliivi aivan uusi sopii 20-40 painoiselle koiralle, sekä pienemmälle koiralle turkki, kenkiä yms. kannattaa tulla katsomaan. Hinnoittelua odotaa myös farkkuhameita kokoa n. 38 tai S useita, huppareita, hameita. 

Nyt voi tehdä moninkertaisen hyvän työn luopua turhasta tavarasta, löytää aarteen ja auttaa Bangladeshin vammaisia henkilöiden itsenäistä elämää ja pienten lasten kouluun pääsyä. 

- saman taivaan alla , sama aurinko, kuu ja tähdet -





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...