perjantai 16. syyskuuta 2011

Tulevaisuuden matkasuunnitelmat ovat muuttuneet....


Sinkkunaisen matkasuunnitelmat on mennyt uusiksi! Mielenkiintoisia uusia käänteitä tullut matkan varrella. Sen verran voin kertoa, että lähdössä ollaan, mutta mihin ja milloin olkoon vielä salaisuus, koska asia on työn alla vielä. On ollut vilkas päivä yhdistyksen kannalta - monta pitkää puhelua käyty! 

Laitan tänne Sinkun lomatunnelmia parin vuoden takaa, kun Anna-lehden toimittaja kävi tekemässä juttua lehteen, niin tein itse pienen videopätkän mökkerön kuvista.

Ihanaa viikonloppua, heippa




3 kommenttia:

  1. Hieno video ja musiikki! Mielenkiinnolla odotan kuulla matkastasi, sitten kun haluat kertoa. Matkustaessa maailma avartuu ja pienentyy samalla kertaa. : )

    VastaaPoista
  2. Delilah - matka suntautuu Fuengirolaan, samaan paikkaan jossa olin viime vuonna. Bangladeshin matka kaatui käytännön ongelmiin. Olisi tullut liian kallis ja perillä oloon olisi jäänyt aikaan vain 4-5 päivää. Se on aivan liian lyhyt ..... olisi tullut todella rankaksi minulle. Ensi vuonna yritän uusiksi....

    VastaaPoista
  3. On mukavaa mennä paikkaan, jota jo tuntee. Sinullahan oli siellä tuttujakin ja jokin lempiravintolakin, muistan Sinun kertoneen. Toivotaan, että ensi vuonna on parempi onni Bangladeshin matkan suhteen.Totta on, että kun lähtee matkalle niin kauas, on hyvä olla riittävästi aikaa. Jo pelkästään lennot verottavat voimia. Joskus täytyy oikein ihmetellä, kun lyhyistä matkoista voi joutua maksamaan melkein saman kuin pidemmistä, joskus jopa enemmän.

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...