perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kevättä odotellessa....


Kuva tehty PhotoMania - ohjelmalla facebookissa!

Hakiwexin kirpparilla on edelleen kaksi paikkaa 201 ja 201 joka sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa, Kasteholmantie 2, 00910 Helsinki. Kirpparille on esteetön pääsy pyörätuolilla ja lastenvaunuilla. Auki joka päivä ma-pe 10.00 - 17.00 la-su 12.00-15.00

Maailman mittainen ry:n paikoilla on esite yhdistyksestä ja kuva Bangladeshissa olevasta projektista jossa 15 lasta aloitti koulun yhdistyksen tuella. Kirpparin tuotto menee kokonaisuudessaan Bangladeshissa olevan vammaisjärjestön SADD:n tekemään kehitysyhteistyöhön.

Huokauksia....

Olen seurannut järkytyksellä AKT:n toimintaa työpaikkakiusaamista, miten voi olla mahdollista, että toiminta menee noin pitkälle. Mikä meidän yhteiskuntaa oikein vaivaa, kun asioita pitää hoitaa julkisuuden kautta, eivätkä ne joilla on valta ole puuttuneet lujalla kädellä siihen aikaisemmin? Onneksi nyt näyttää, että valtuutetut ovat tajunneet, että heidän pitää käyttää sitä valtaa mitä heillä on. Positiivista asiassa on se, että työpaikkakiusaaminen on noussut yhteiskunnalliseen keskusteluun, ehkä siitä jatkossa seuraa jotain hyvää, että kiusaamiseen puututaan nopeasti.

Toinen surullinen tieto että Invalidiliiton I varapuheenjohtaja on tehnyt petos rikoksen Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa kuudeksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. Huolestuttavaa on se, että petos koskee vaikeavammaisen etuuksia. Ihan kun niitä ei olisi jo nyt äärimmäisen vaikea saada, edes niitä jotka kuuluu? Tästä tiedosta olen  äärimmäisen surullinen, koska tunnen tuon järjestön toimijat.....! Toivon, että tässäkin tapauksessa liittovaltuusto ymmärtää, että heillä on korkein valta ja vastuu.

Voikaa hyvin, kevät tulee kohisten!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...