torstai 17. toukokuuta 2012

Sydämelliset onnittelut pikkuveli.....


Klikkaa kuvaa, niin saat laulun "Pikkuveli...."
(kuva otettu matkalla pohjoiseen...)

Eilen vietettiin pikkuveljen syntymäpäiviä! Lähdin matkaan maailman parhaan matkaseuran kanssa yhdessä kohti juhlapaikkaa. Varjolan tilaa on pakko kehua oli tosi kauniissa suomalaisessa maalaismaisemassa. Kosken läheisyydessä jota kävimme ihastelemassa, kun oltiin vähän etuajassa perillä. Liikuntaesteisen kannalta tosin paikka hiukan haasteellinen juhlahuone oli vanhan navetan vintillä. Selvisin kyllä portaista.....

Onnittelujen lisäksi oli pienten tyttöjen laulua sekä kanteleen soittoa. Vähän isomman tytön laulua sekä kabaree jossa käytiin pikkuveljen elämää huumorilla salin täydeltä. Oli hienoa tavata suvun lapsia ihan pienintäkin sain pitää hetken sylissä, isotäti tykkää!!!

Kotimatka sujui myös yhdenpysäkin taktiikalla ja loppuosa oli yhtä jännitystä, kun kuunneltiin Suomi-USA jääkiekko ottelua joka päättyi suomen voittoon juuri kun olimme Vantaalla salarakkaiden pihassa muutaman sekuntin odotimme autossa ja kun voitto tuli, niin sitä "tuuletusta" riitti.. ihana katsoa, kun salarakkaat tuuletti täysillä! Reppu autoon ja jatkoin matkaa kohti Vuosaarta omaan kotiin... kotimatkalla mietin, että kyllä oli tosi ihanat juhla, ihanat sukulaiset, ihanat suvun uudet vauvat ja vähän isommatkin lapset.... päivä ihan parhaasta päästä, kiitos kaikki!

Kotona väsyneenä, mutta onnellisena.... 

4 kommenttia:

  1. Leena, tervehdys pitkästä aikaa ja terveisiä maailmalta. Läheisten seurassa juhliminen on yksi elämän iloja. Nähdä lasten kasvaminen ja jakaa mietteitään oman väen, isojen ja pienten, kanssa.

    VastaaPoista
  2. Delilah - olenkin kaivannut sinua, toivottavasti sinulla on ollut hyvä matka! Juhlat on aina ihania....

    VastaaPoista
  3. Leena, oli hyvä matka. Välillä on hyvä käydä muualla, niin taas on tyytyväinen kotona. Eikö vaan?

    VastaaPoista
  4. Delilah - näin on, osaa arvostaa omaa elämäänsä paremmin!!!

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...