keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Ihanaa olla kotona....


(tämän kuvan otti fb ystäväni Etelä-Afrikasta)

Eilen palasin kotiin mökkeröltä, kyllästyin kuuntelemaan sadetta, kun se rummutti peltikattoon. Pienessä mökissä se todella kuuluu. Tavarat "hennan punaiseen" autoon ja kotimatkalle. Pysähtelin välillä syömään ja kahville olin Helsingissä juuri iltapäivän ruuhkassa. 

Oli ihanaa tulla kotiin, ei tarvinnut läpsiä hyttysiä... muistona mökkeröltä tosin on paukamat päänahassa. Parvekekukat suorastaan hehkuivat verenpisara ja orvokit olivat kukassa. 

Tälle päivälle ohjelmassa oli tuolijumppa Hepparissa ystävien kanssa juuri kun jumppa loppui, niin vesisade alkoi hyvin oli ajoitettu. Saunottiin ja Irma kanssa myös uitiin, vaikka meriveden lämpö näytti mittarin mukaan olevan vain 16 astetta. Suorastaan viileätä, mutta pienet pyrähdyksen teimme ja uinnin jälkeen oli tosi virkitysnyt olo. Porukalla parannettiin maailmaa kahvikupin ääressä kuunneltiin ukkosen räiskintää. Hieno päivä, hienot ystävät - hyvä päivä!

Huomiseksi taas saunaan, mutta tällä kertaa Helsingin ainoaan Kotiharjun yleiseen saunaan joka vielä lämmitetään puilla sekä tilauksesta voi saada kuppausta ja pesun. Ajattelin ottaa  kokovartalopesun ja nauttia täysin siemauksin!!!

Ukkosta ilmassa - ihanaa, että on koti jossa voi olla, kaikilla ei ole!

Ps. tiivistä soittelua nuoruuden rakkauden kanssa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...