maanantai 4. kesäkuuta 2012

Läppärin näppis


Läppärin näppis aiheuttaa ongelmia....

Pariviikkoa sitten tipahti vaihtonäppäin itekseen jonka seurauksena otin yhteyttä Acerin huoltoon, koska kone on uusi ja takuu voimassa. Huollosta kerrottiin, että näppiksen korjaus ei mene takuuseen, niin tilasin sitten uuden jonka hinta oli yhteensä 45,10 euroa. Viime perjantaina tuli uusi näppis jonka sain asennettua huollon ohjeiden mukaan. Tähän asti kaikki hyvin. Viikonloppuna kirjoittelin koneella ja sunnuntai iltana sitten uudesta näppiksestä tipahti V-kirjain. Voi kerpeleen kerpele, olinkin sillä kirjoitellut pari päivää.... laitoin heti viestiä huoltoon, että semmonen "näppis". Lopulta sain V-kirjaimen hatun paikalleen, mutta nyt pitää kirjoittaessa aina kirjoittaa uudestaan, kun ei onnistu kerralla?

Huollosta tosin tuli tieto, että nyt vaihdetaan ilmaiseksi, mutta minua ei pelkkä näppiksen vaihtaminen ei enää pelkästään kiinnosta, koska haluan koko rahan takaisin, koska jos minulle myydyssä koneen näppiksessä on rakenteellinen vika, niin sen kyllä pitäisi kuulua takuuseen? 

Olen laittanut myös tietoa myyjäliikkeeseen, että mitäs nyt tehdään? Ei ole vielä tullut vastausta.... odotellaan. Onko muilla vastaavia kokemuksia?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...