tiistai 12. kesäkuuta 2012

Yökyläilijät....

"

Klikkaa kuvaa, niin kuulet "Pieni tytön tylleröinen" - laulun!

Sain yökylään kaksi pientä tyttöä ovikellon soidessa pieni käsi ojensi tuliaiseksi Angry Bird karkkeja ja toinen käsi ojensi valkoisen korin jossa ihania punaisia ruusuja. Siitä seikkailu alkoi....  sähköinen varasänky sai ensimmäiset nukkujat. Sängylle löytyi tosi hyvä paikka, käytävästä mahtui juuri ja juuri siihen, mutta esti nukkujat putoamasta sängystä...! Leikki sai alkaa... nukkeja löytyi laatikoista joissa he nukkuivat odottamassa pieniä kävijöitä. Iltapalaksi syötiin herkkuja. Sain kuulla salaisuuden, että "isi ja äiti menee kahvilaan" - tytöt kertoi, että he "salakuuntelivat" aikuisten puheita. Parvekkeella puhallettiin saippuakuplia.... eikä kertaakaan ikävä iskenyt. Ennen nukkumaan menoa rahoututtiin Nalle Puh videon parissa, pian uni alkoi voittamaan ja tytön hiipi nukkumaan. Vielä kaivettiin unikirjat ja -kaverit mukaan... luin pari kirjaa ja sitten pienempi kertoi, että vielä pitää laulaa, "Pieni tytön tylleröinen" kun se oli laulettu, niin vielä "Etkö ymmärrä..." lopuksi tämä pikkkuinen toivoi vielä "Lapin äidin kehtolaulun" ja vesilasin jälkeen uni voitti!

Minä hiivin omaan sänkyyn "läppärin" kanssa vielä hetkeksi facebook maailmaan. Nuoruuden ystävän kanssa oltiin sovittu, että hän vielä soittaa myöhemmin ja niin tapahtui. Täytyy ihmetellä, että miten helppo oli hänen kanssa puhua.... paljon on tapahtunut, joten puhumista on paljon! 

Aamulla ennen kuutta sitten oli jo herätys, kun kuului kääntyilyä sängyssä jossa yökyläilijät nukkuivat, kuiskasin että haluaako joku tulla viereen nukkumaan, niin pian kuului pienet askelet, läps, läps ja pienempi kiipesi viereen. Nukkumisesta ei tullut enää mitään, kun pieni alkoi ihmetellä, että "miksi tuossa on lamppu?" "mitä nuo kuviot on verhoissa?, yms joten aamiaisen tekemiseen..... olinhan luvannut, paahtoleipää hillolla, niin sitä piti saada.... jatkettiin leikkimistä siihen asti, kun äiti tuli hakemaan ja mentiin porukalla mäkkiin syömään lounasta. Yökyläilijät lähti metroajelulle ja minä kotiin "huilaileen"..... hieno päivä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...