lauantai 29. syyskuuta 2012

Tunteeko kukaan tätä lasia....


Olen saanut Maailman mittainen ry:lle lahjoituksena tällaisen lasin, ehkä 60-luvulta mutta kuka on tehnyt? Laita viestiä jos on sinulle tuttu esine?

Kaikenlaisia kiireitä

On ollut kirpparitoimintaa, tuolijoogaa, tuolijumppaa, flunssaa, ystävien tapaamista kuin myös huoli ystävistä, kun olen kuullut liian monta sairastumistarinaa. Olen tavannut myös Jibon William Gomesin hän on Sherajul Islamin hyvä ystävä Bangladeshista. Suomen Abilissäätiö kutsui fasilitaattorinsa suomeen koulutukseen, niin minulle järjestyi tilaisuus tavata hänet. Hänen mukanaan yhdistys lähetti Sherajulille lahjaksi pienen digikameran hyvästä yhteistyöstä. Tapasin myös facebook ystävän Gulmiran Kirgisiasta - maailma on pieni! Vieraat olivat Helsingin Invalidien Yhdistyksen kesäpaikassa Hevossalmella tutustumassa suomalaiseen luontoon, saunomiseen, makkaranpaistoon kaikki näytti ihastelevan kaunista maisemaa. Pelattiin myös Mölkkyä ja Puhallustikkaa. Ehkä joskus saamme Sherajulin vieraaksi tänne olisi kiva esitellä hänelle vammaisten oloja Helsingissä.

Kunnallisvaalit lähestyy pientä säpinää myös sillä rintamalla, huomenna menen Kari Kotilan kutsusta katsomaan miten hänen kampanja edistyy, teen myös töitä Irma Marttilalle siinä on kaksi aivan upeaa ehdokasta Helsingissä. Olen laittanut merkille, että nyt on paljon myös vammaisia ehdokkaita ehdolla. Toivottavasti jokainen löytää omansa ja muistathan, että äänestäminen on kansalaisoikeus. 

Nuoruuden rakkaus on edelleen kuvioissa mukana.... ihanaa lauantai iltaa kaikille, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...