perjantai 5. lokakuuta 2012

Harrikka-pyörätuoliyhdistelmä.....


Elämä on laiffii!


Tarkkana, että menopeli pysyy tiellä!

Tässä minun uusi polkupyörä/pyörätuoli - kuten eräs facebook ystävä mainitsi, niin "harrikan ja pyörätuolin" yhdistelmä. Vasta harjoittelen toivon lämmintä syksyä, että pitkään pääsee ajeleen..? 

Olin Helsingin Invalidien Yhdistyksen järjestämässä vaalipaneelissa eilen näkövammaisten toimitalo Iiriksessä... mielenkiintoisia puheenvuoroja, mutta kaikki todella myötämielisiä vammaisten asialle, mutta miten lienee sitten käytäntö. Minusta ei ollut varteenotettavia kuin Kalle Könkkölä (vihreät) ja Irma Marttila (sd), perussuomalaisen lausunnot maahanmuuttajista pöyristytti, kokoomuksen hinku rahastaa kaikesta. Keskustan ehdokas oli mielipiteissään, kuin kokoomuksen varjopuolue. Kristillisten ehdokas oli tosin hyvä, hän oli lääkäri ja tekee vammaistyötä työssään joka on todellista vaikuttamista. Jäin miettimään, että oliko ehdokkailla mitään vaikutusta omissa puolueissaan tarkoitan sitä, että mitään ei tapahdu jos ei ole vaikutusvaltaa omassa puolueessa, sillä siitä lähtee todellinen vaikuttaminen. Kaipasin kyllä aktiivisia vammaisia joilta olisi tullut kehiin jotain uutta....?

Vaalien jälkeen nähdään mitkä puolueet on valtuustossa, siis Helsingissä! 


2 kommenttia:

  1. Ei löydy kyllä yhtään puoluetta jota haluaisin äänestää. Mä olen sitä mitä että verot pois ja turha ympäristöhössötys pois myös. Persujen mielipiteitä ymmärrän kyllä myös osittain: jokainen voi tulla katsomaan iltaisin maahanmuuttajien menoa vaikka Puotinharjun ostoskeskukseen - siinä vaiheessa kuin halal-lihakaupat menevät kiinni ja porukka lähtee moskeijasta pois. Minua ainakin pelottaa siellä pyöriä, ja jos se on rasismia jonkun mielestä niin juuri se saa minut harkitsemaan persujen äänestämistä, aivan kuin protestiksi. Mutta toisaalta se muu persujen uhoilu ja hörhöily ärsyttää...

    Tiedä sitten, valitsisiko vähiten huonon vai käviskö vetämässä tyhjän lapun..

    VastaaPoista
  2. Zim - olen eri mieltä kanssasi monestakin asiasta, mutta toivon että löydät jonkun porukan johon voit samaistua, äänestäminen on ihmisoikeus!

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...