keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Varkaiden torilla.....

Eilen ajeltiin ratikalla varkaiden torille..... Torin kohdalla ratikasta poistuessa tunsin kun joku kopeloi taskuani johon olin laittanut kamerani ja tiesin myös kuka taskulla kävi. Rosvo näytti ymmärtävän, kun suomen kielellä sanoin hänelle, että varastit minun kameran sekä pyysin antamaan sen takaisin.  Ja se ROSVO antoi sen kameran.

Yritin laittaa tänne myös kuvia, mutta nyt on Ipadilla liikaa kuvia, että laataaminen blogiin kestää ihan liikaa joten kuvia tulee, kun olen kotona jälleen tai sitten keksin jonkun keinon, miten saan helpoiten lisättyä.....

Tänäänkin aurinko vilahtelee joten nokka kohti uusia seikkailuja!


6 kommenttia:

  1. Huh mitä sakkia sielläkin on... Tarkkana pitää olla. Hyvä että sait kameran takaisin. Varkaattomampia päiviä jatkossa :)

    VastaaPoista
  2. Niin se on. Yksi varastaa ruokaa elääkseen, toinen vaatteita lämpimikseen, kolmas ihan vaan huvinvuoksi, neljäs toisen liikeidean ;-)
    Ihanaa, että sait kamerasi takaisin !

    VastaaPoista
  3. Zim- tämän rosvon hyväpuoli, että antoi kameran takaisin..

    VastaaPoista
  4. Mukavaa, että kamerarosvo pelästyi ja luovutti ottamansa Sinulle takaisin. Tosi mukava kuulla matkastasi, kunhan ehdit kertoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Delilah - kirjoitan enemmän kun tulen kotiin! Sattui niin hassusti, että Ipadissa on liikaa kuvia on vaikea löytää juuri oikeat kuvat.... Lupaan laittaa paljon kuvia...

      Poista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...