maanantai 1. heinäkuuta 2013

Käsipyöräily on imaissut minut mennessään....


Eilen ajelin yhteensä 30 km ja risat..... vähän tuntuu käsissä ja hartioissa, mutta olo on mitä parhain. Teen toki muutakin, kuten Arabian vanhoista astioista koruja, tapaan ystäviä, käyn meressä uimassa.... chattailen maailmalle. Tänään olen ollut Sherajulin kanssa chatissa Bangladeshiin - hän kertoi, että on hankkinut itselleen television (aikaisemmin hän ei halunnut katsoa lainkaan) ja on hurahtanut katsomaan kriketti, jalkapalloa yms. otteluita läpi yön. Martin Etelä-Afrikasta kannustaa minua pyöräilyssä.... hän itse ajaa kyllä paljon lujempaa ja pidempiä matkoja, kuin minä. 

Tuo pyörätuoli/käsipyörä saa paljon huomiota, meitä on vielä vähän liikkeellä. Eräs pieni poika oli ihastunut pyörääni kyseli, että "kauanko sulla meni kun rakensit tuon", sitten hän kiersi ympäri ja kertoi, että pyörä on takaapäin "tosi hyvä". Hän kertoi myös, että tuolla rannalla on "kuollut sammakko ja se on surullista". Olen myös monelle vammaiselle kertonut miten tämän voi hankkia, että pääsee ulkoilemaan....?

Nauttikaa kesästä....

2 kommenttia:

  1. Ihania nuo lapset! Pieniä poikia tekniikka kiinnostaa. Osasipa pikkukaveri Sinua arvostaa, kun arveli, että olet itse rakentanut pyöräsi, ja Sinä sentään olet naisihminen. : ) Mukavaa heinäkuuta Sinulle!

    VastaaPoista
  2. Delilah - näin on, paljon muutakin huomiota on pyörä saanut! Toivon, että moni vammainen uskaltautuu pyöräileen?

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...