torstai 7. elokuuta 2014

Kesä elämää!


Vajaa viikko vierähti helteisessä Keski-Suomessa sukulaisia tapaamassa. Oli tosin liian kuuma tehdä pitempää reissua. Uin tuossa lammessa joka päivä monta kertaa..... Samalla matkalla kävin hakemassa mökkeröltä pois tavarat jotka halusin sieltä ja niitähän ei ollut paljon ainoastaan valkoiset emali-astiat. Nyt on mökkerö huoli takanapäin eikä tarvitse miettiä, että sinne pitäisi mennä alkeellisiin oloihin ...ei ollut enää minun juttu! Kesä harrastuksiin on kuulunut käsipyöräilyä, ystävien tapaamista, uimista, aurinkoa kaikkea ihanaa....

Seuraavaksi menen Taekwondoa kokeileen......



2 kommenttia:

  1. Leena, oli kiva löytää blogipostia Sinulta pitkästä aikaa! Epäilin jo Sinun kokonaan hylänneen ja siirtyneen naamakirjaan lopullisesti.
    Varmaan on hieman haikeaa luopua mökkeröstä mutta myös helpottavaa. On oma ruljanssinsa lähteä pakaasien kanssa mökille matkojen päähän ja uimamahdollisuuden puuttuminen uimista rakastavalle on iso puute.
    Hauska kuulla mietteitäsi taekwondosta sitten, kun olet kokeillut. Lapsenlapseni harrasti sitä jonkin aikaa, mutta sähly houkutti lasta enemmän.
    Mukavaa loppukesää ja syksyä Sinulle. terv. Delilah

    VastaaPoista
  2. Delilah - kiva kuulla myös sinusta täytyy myöntää, että ei tule kovin usein tänne kirjoitettua. mökkeröstä luopuminen on todellinen helpotus. Kun kaikki elämä on täällä, niin ei ole kivaa kun mökki oli liian kaukana. Ihanaa syksyn alkua myös sinulle.

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...