tiistai 23. elokuuta 2011

Talvirenkaat meni rengashotelliin...

Vielä on totuttelemista uuteen autoon, kun kaikki toiminnot on automatisoitu! Hätävilkut sain eilen hulluna vilkkumaan eivät lopettaneet, ennenkuin pysäytin auton. Tänään olen sitten lukenut käyttöohjeita, niin tänään jo pelitti. Mulla on vähän liian raskas käsi väännellä niitä vipuja, kun ei ole ennen noita hipasu vehkeitä ollut. Tavaratilan alla on hauska piilolokero, siis kun ei näissä uusissa autoissa ole enää vakiona vararengasta. Sinne voi piilottaa tavaroita mitä mahdollisesti joskus tarvii autossa, kuten käynnistyskaapelit, lohkolämmittimen johdot, renkaiden pultit.

Nyt ei tarvitse enää sukulaisia ja ystäviä vaivata renkaanvaihdoilla, koska uuden autossa on kitkarenkaat joiden kanssa vaihtoaika ei ole tarkkaa ovat tallessa rengashotellissa. Tarjouksena tuli ensimmäinen kausi ilmaiseksi ja olen vip-asiakas, niin kausi maksaa 59 euroa säilytys, rekaiden pesu ja vakuutus sisältyy hintaan. Sopii liikuntaesteiselle sinkku naiselle paremin, kuin hyvin. Sinkun elämässä pitää ajatella, että omin käsin onneen vähän joka asiassa. Renkaanvaihtoon voi ajella silloin, kun itselle sopii....

Vapaaehtoistyökin sujui loistavasti - oli ilo katsoa ihmisiä, jotka aidosti sopivat juttunsa, jes siinä on sovittelijan palkka!

2 kommenttia:

  1. Leena, onnea uuden auton omistajalle. Onpas nätti menopeli! Kelpaa sillä kaasutella. : )

    VastaaPoista
  2. Delilah - kiitos! Lähdenkin tästä ajaleen..... :)

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...