sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Hauska sattuma...

(klikkaa kuvaa, niin Arttu Viskari, Tuntematon Potilas)

(Kirpparitavara- ja korunteko kiireitä

Viime viikolla kokosin lisää kaulakoruja sekä tänään sain ystävältä paljon kirpparitavaroita odottamaan seuraavaa kirpparia. Aikamoinen urakka, onneksi sain kaveriksi naapurin Leilan. Todella hauska yhteensattuma, että ollaan rääkäisty maailmaan samana päivää ja samana vuonna. Eri paikkakunnalla tosin en muistanut häneltä kysyä kellon aikaa, että onko sekin lähellä. Täytyy muistaa kysyä....  syntymäpäivänäni liputetaan Aleksi Kiveä, niin silloin mietin että kutsuisko naapurin synttärikahveille, mutta kun en yleensä vietä niin en tehnyt sitä. Olisi varmaan silloin jo selvinnyt, että meillä on molemmilla juhlat samaan aikaan!

Matkalle lähtö....

Eilen sain tekstarin, että "Fuengirolassa jo kaivataan tietsikka osaajaa", jes kiva kun kaivataan.... Enää ei ole pitkä aika, mutta en ole vielä ehtinyt miettiä mitä matkalle mukaan.... matkalaukku on kyllä aika nopeasti pakattu. Parit uikkarit, vähän vaatteita, murukahvia, lääkkeet ja hammasharja siinä ne tärkeimmät ainiin iPadi tieteskin... siinä ne sitten onkin, hihi! Yhden laukun taktiikalla... kaikkea saa periltä.

Jos joku kiinnostuu noista koruista tai muista tavaroista, niin kirjoita meiliä mulle? Kirpparitavaroissa on paljon verhoja, lankoja, lasten- ja nuoren naisen vaatteita sekä aivan ihania pehmoleluja sekä keräily nukkeja... taidan tietää, että yhdessä paikassa ollaan kiinnostuneita Bratzy-tuotteista, on reppua, säilytysjuttua, lehtiä, meikkauspää yms. ihanaa mistä pienet tytöt tykkää, lisäksi Aku Ankkoja, Nalle Puh lehtiä, Nakke Nakuttaja lehtiä... kaikkia en vielä ole ehtinyt tutkia?

Huomiseen, heippa!



2 kommenttia:

  1. Aika hauska sattuma löytää samana vuonna ja päivänä syntynyt ystävätär! Oletteko kenties luonteiltanne myös samantapaisia? En varsinaisesti usko horoskooppeihin, mutta joskus tuntuu, että saman tähtimerkin alla olevilla on yhtäläisyyksiä. Vai onko niitä vain löytävinään, kun oikein etsii? Onnea uuden ipodin omistajalle! Ja mukavaa alkanutta marraskuuta!

    VastaaPoista
  2. Delilah - en tunne vielä tarpeeksi hyvin, että olisin huomannut yhtäläisyyksiä. Tuo iPod on hauska vempain, siinä monta hyödyllistä toimintaa myös siinä on oikeastaan kaikki mitä minä tarvitsen... hyvää Marraskuuta myös sinulle.

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...