lauantai 12. marraskuuta 2011

Fuengirolan uutisia

Vauhdikkaasti reissu jatkunut! Eilen olin pyörätuolilla kelailemassa pitkällä lenkillä erään uuden ystävän kanssa. Paluumatkalla syötiin lounasta kiinalaisessa ravintolassa jossa hinta ja laatu oli kohdallaan. Poikettiin myös vammaisten lokki rannalle joka oli tyhjillään koska kesäntoiminta on loppunut. Viereisessä suihkussa nähtiin hauska tapaus, kun eräs nainen tuli aamupesulle matkalaukkuineen, missä lie oli nukkunut?

Kävin vielä pitkällä kävelylenkillä kaupungilla ja löysin hyvät kesähousut 7 eurolla. Palasin majapaikkaan, niin eräs nainen yritti tulla väkisin mukaani muka pesulle. Hän oikein elekielellä näytti, että on myös alapesun tarpeessa. Tajusin, että uusi konsti tulla ryöstöretkelle... Neuvoin, että onhan hotellin alakerrassa vessat ja pääsin eroon naisesta. Surullista, kun rosvoja on kaikkialla täällä koko ajan pitää varoa. Osa matkalaisista on tullut aralsi, eivätkä uskalla liikkua yhtään iltaisin ulkona.

Tänään kävin kirpparilla ja loppu päivä menikin selvittäessä internet ongelmaa. Sain eräältä suomalaiselta mieheltä apua ja lupasin iltarukouksessa muistaa oli nimittäin jonkin sortin helpotus. Keskustellessa huomattiin,että meillä on yhteisiä tuttuja myös.

Isää muistan ajatuksin, kun huomenna on isänpäivä. Menen ystävien kanssa lounaalle, heippa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...