sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Muisteluita ja teatteria......

Upea päivä ensin käynti Sahrajärven lopetetun koulun kesäjuhlassa sisareni kanssa syömässä lounasta sekä tapaamassa koulun entisiä oppilaita. Koulu sijaisee lapsuuden kotini läheisyydessä, mutta minun koulunkäynti oli vain syyslukukauden mittainen, kun siirryin Nikaran koululle koulumatka ongelman vuoksi ei ollut silloin koulukuljetuksia. Nikaran koulua kävin myös kevätlukukauden asuen Enni-tädin luona jonka jälkeen minut vietiin Helsinkiin kouluun Ruskikselle josta tuli minun varsinainen koulu. Tapasin tänään kuitenkin monta jotka muistivat minut pienen liikuntavammaisen tytön, koska viivahdin vain hetken tässä koulussa. On todella sääli, että kyläkoulut loppuvat.

Illaksi oli vielä "tuunattu Carmen" Sahralinnassa joten kävin pikaa uimassa Arpiaislammessa joka todella virkisti, kun pikkasen lämmintä nyt. Ehdin ennen ukkosenilmaa joka teki tuloaan, mutta ei kuitenkaan tullut rajuna päälle.

Hieno näytelmä jossa tuttu "carmen" mökkerön naapurista. Nyt ystävä odottaa Skype puhelua joten heippa.



2 kommenttia:

  1. Lomien jälkeen on taas aikaa lueskella blogeja, hienon matkan Skotlantiin olit näemmä tehnyt. Oliko skottimurretta vaikea ymmärtää?

    VastaaPoista
  2. Zim - matka oli todella hieno varsinkin rahtilaiva osuudesta nautin täysillä. Skottimurre oli tosi haastavaa, mutta sain asiani selvitettyä....

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...