tiistai 16. lokakuuta 2012

Englantilaiset vanhat aterimet!

Voisiko joku auttaa, että milloin näitä on ollut käytössä?


Haarukoissa ja veitsessä on tehtaan leima, mutta ei vuosilukua?Veitsen päät tosi kauniit, ne on myynnissä täällä!

Vuositarkastuksessa....
Tyytyväisenä siitä, että omalääkäri Vuosaaren terveysasemalla oli palannut takaisin harharetkiltään. Kaikki oli kunnossa, mitä nyt kolestroli vähän kohonnut, mutta sillekin tiedän syyn. Olin käynyt pari Tallinan reissua ja syönyt suklaata enempi, kuin lääkäri määrää....? Sain aikaa maaliskuuhun asti, että saanko sitä alenemaan ruokatottumuksia muuttamalla tai lähinnä  minun tapauksessa jättää suklaat syömättä. Se onkin  jo hankalampi juttu, mutta yritetään...

Bangladesh projekti työllistää...
Ensimmäinen projekti on päättynyt ja pian alkaa uusi joten tekemistä riittää...siitä myöhemmin lisää. Olen oppinut aivan mahdottomasti uusia asioita ja kielitaitokin karttuu. Omat murheet täällä tuntuu tosi pienille, kun saa lisää tietoa kehitysmaista.

Osaava nainen messut, Turussa
Luantaina kävin myös Turussa Helsingin Invalidien Yhdistyksen järjestämällä retkellä. Ihan kivaa, mutta messut on aina messut aika paljon turhanpäiväistä tarjolla. Näytti olevan muutama selvännäkijäkin muutaman minuutin ennustaminen olisi maksanut 35 euroa - jätin väliin. Tehokkaita myyjiä "jalkarasvan" myyjä, kun huomasi meitä liikuntaesteisiä, niin oitin myymään oletuksella, että varmasti särkee jalat alkoi pitää oikein palopuhetta tuotteensa hyvyydestä. Annoin hänen toki esitellä rasvaa, mutta lopulta sanoin, että "mulla ei kyllä säre jalat". Sama myyjä oli yrittänyt esitellä ystävälleni jolla on kumpikin jalka amputoitu myymään samalla tavalla, me saatiin hyvät naurut! Onneksi reppuun ei tullut paljon tavaraa.... parasta antia minun mielestä oli Jukka K:n Dark-show se oli kyllä yliveto. Pelkästään miten hän punaisesta kassistaan vauhdissa vaihtoi peruukit, vaatteet siinä lavalla oli näkemisen arvoista.

Aurinkoisia syyspäiviä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...