maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kotipihan krookukset kukassa - kevät kaikille!


Tänä vuonna ehdin ennen pupuja ottamaan kuvan kotipihan ensimmäisistä kevään kukista. Vihdoin voi sanoa, että kevät on tullut ja kyllä sitä on odotettukin. Vähän ollut kiirettä tuon Maailman mittainen yhdistyksen kanssa, että en ole juurikaan ehtinyt tänne. 

Tapasin lauantaina upean naisen Thaimaasta, hän kertoi miten hän oli saanut itselleen voimaa siitä, että oli nähnyt vammaisaktivistin haastattelun televiosiosta. Tällä hetkellä hän on myös itse hyvä roolimalli oman maansa vammaisille naisille. Vammaisten ihmisoikeuksista kehitysmaissa puhutaan vielä aivan liian vähän. 

Nautitaan auringosta, keväästä, ystävistä, kärpäsistä, perhosista.... !



4 kommenttia:

  1. Leena, olitko Sinä haastateltavana telkussa? Löytyisiköhän se netistä?
    Energiaa Sinulle Maailma mittainen ry:n parissa!
    *Kevät on, lumet melkein poissa. Sitruunaperhosia, västäräkkejä, peipposen laulua... ja krokuksia, joita puput käyvät hompisimassa pihapiiristä. Täytyy niiden maistua hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Delilah - en valitettavasti ole ollut telkussa, varmaan joku muu! Joo, näyttivät vielä tänään olevan paikallaan. Vuosi sitten söivät heti juuri tämänväriset...

      Poista
  2. Leena, heleää helluntaita! Minne Sinä olet kadonnut? En ole facebookissa, joten voin lukea Sinun kuulumisiasi vain tämän kautta. Oikein hyvää suven tuloa Sinulle!

    VastaaPoista
  3. Delilah - hyvää helluntaita myös sinulle! En ole kadonnut, mutta päivittäminen on jäänyt vähälle, kun vietän aikaani facebookissa. Yritän korjata tilannetta.

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...