lauantai 10. maaliskuuta 2018

Ukkosta, sadetta ja auringon paistetta!


Rompetorilla kävelin katsomassa kaikenmaailman turhia tavaroita joista ihmiset haluavat saada rahaa....oikeesti aika huonokuntoisia tavaroita. Joten halvaksi tuli, mutta sain askelia, kun köpöttelin kyynärsauvoilla tunnin verran, siis ihan hyvä lenkki. 
Vastaan käveli eräs nainen miehensä kanssa kysyi minulta, että olenko suomalainen johon vastasin, että "olen". No selvisi, että hän oli Vuosaaresta ja seurannut minua, kun pidimme autoa samassa parkkihallissa... mulla ei ollut kyllä mitään hajua hänestä.  No, hauskaa jos ihmisiä kiinnosta seurata toisten elämää. Pääsin kämpille, niin hetken päästä jyrähti ja salamoi. Taivas repesi joten turha lähteä kauaksi ruokapaikkaa etsimään. Onneksi yksi hyvä on lähellä johon kämppiksen kanssa lähdettiin.....Ukkoskuuro karkotti myyjät ja tori tyhjeni.


Nopeasti myyjät sai tavaransa pois.


Hetken kuluttua oli vain roskat jäljellä.


Päätettiin käydä vielä katsomassa paikkaa joka entiseltä nimeltään oli "Iskelmäbaari" uusi nimi on jotain, että "Koppas music bar" - nyt on pakko sanoa, että kyseiseen paikkaan ei ole pyörätuolilla asiaa, ulkona kummastakin suunnasta portaita. Portin pielessä oleva oksennus ei lisännyt meno haluja tietysti se ei ole sen paikan vika.

Tarkoitus oli jatkaa keskustan kauppoihin, mutta sade yllätti jälleen kerran joten suorinta reittiä kämpille. Tällä matkalla on sadetta riittänyt. 

Loma jatkuu vielä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...