torstai 11. elokuuta 2011

Hieno päivä...



Aamulla uimaan .... eilinen päivä meni vähän pitkäksi, kun täällä oli tanssit ja mehän tanssittiin pyörätuoleilla monta tuntia. Tosin tytöt sai suurimman ajan tanssia keskenään, kun miehet olivat laiskoja lähtemään? Sain kahdet pakit, siksi, että paikalla ei ollut ylimääräisiä pyörätuoleja.... musiikki oli kyllä lievästi sanottuna vähän vanhaa!! Mutta me tytöt kyllä pyörittiin noin neljä tuntia joten "kuntoliikuntaa" tuli enemmän, kuin lääkäri määrää.

Päivän ohjelmassa vyöhyketerapiaa - oli tosi ihanaa. Hoitaja näpäläsi jalkapohjia ja varpaita. Hän tunsi jalkapohjasta, että minulla on niska- ja olkapäät jumissa.... tunsin myös tuntemuksia eri puolilla kehoa... ainakin nesteet lähti liikkeelle.... lisäksi syötiin, olin meikkaus luennolla ja minulle maalattiin kulmakarvat ja vähän meikkiä silmiin. Ihan hauskaa, kun luentoon osallistujat kilvan kehuivat, että silmät näkyy...! Täytyy myöntää, että olen vähän laiska meikkailemaan nykyään tykkään enempi olla naturell!

Iltaohjelmassa yhteislaulua jota säesti Svetlana Setälä. Hän lauloi muutaman laulun myös yksin, saimme nauttia hänen kauniista äänestä aivan liikutuksen kyyneliin asti. 

Voikaa paremmin, kuin muut ihmiset! Heippa.

Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Pyörätuolitanssi on varmaan hauskaa kivassa seurassa. Miksikäs se humppa ei oikein olisi kelvannut? Itse en tanssi, mutta tykkään siitä musiikkina. :) Vaihtoehtohoidoista akupunktio ja vyöhyketerapia ovat mielestäni eniten vakavastiotettavia. Itsekin olen saanut kerran avun kovaan päänsärkyyni vyöhyketerapeutin painellessa jalkapohjia, vaikken ensin oikein uskonutkaan hommaan. Voi Sinäkin edelleen hyvin!

    VastaaPoista
  2. Delilah - humppaa on vähän vaikeaa tanssia pyörätuolilla. Minun musiikkimaku on enempi klassista..... :)

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...