perjantai 12. elokuuta 2011

Hemmottelupäivä



Tänään oli hemmottelupäivä, siis tehtiin kasvonaamiot, puhistus yms.....




Kynnet sai värin ja mielikuvitus oli rajana....




Illalla meille esiintyi paikallinen tanssiryhmä , he esitti aasialaista tanssia osa oli Egyptistä lähtöisin....




Tanssikoulun vetäjä ja ryhmän johtaja sekä hänen kaksi omaa tytärtä jotka olivat myös eistyksessä mukana.




Tytöillä oli vauhdikas numeroa...




Pysähtynyt kuva ei paljon kerro, mutta vauhti oli kova.... kaunista.

Aamu alkoi perinteisesti aamu-uinnilla jonka jälkeen kiireesti aamiaiselle, sieltä jalkahoitoon jonka jälkeen hieronta. Välillä ruokailua, kelailtiin kämppiksen kanssa vaatepuotiin jossa oli poistomyynti. Mukaan tarttui uusi uikkari, sukkia ja slogy alushousut ja hinta ei päätä huimannut. 

Iltapäivällä oli sitten vielä jumpat, lettukestit, hemmottelupäivä jossa saatiin kasvonaamio ja kynsien lakkausta. Tosin aluksi mietin, että mikä meitä suomalaisia vaivaa, kun nuori tyttö oli hellimässä meitä, laittoi meille ihanaa musiikkia soimaan ja kynttilät palamaan... hän tarjosi meille vihreää teetä, niin jo eräs täti sanoi, että "minä en tykkää vihreästä teestä" ja toiselle ei kelvannut suklaa ihan kuin pienet lapset ruokapöydässä, kun on jotain ruokaa josta eivät pidä, että "yök"... luulisi jo aikuisten osaavan käyttäytyä! Sanoin ääneen, että "nythän meitä hemmotellaan eikö voitaisi olla positiivisella mielellä". Onneksi narinat loppui....

Oli ihanaa olla hemmottelun kohteena..... illalla vielä tuo tanssiryhmän esitys sen jälkeen oli karaoke laulua, minä kävin kiekaisemassa nuotin vierestä, että "Vielä on kesää jäljellä...."  sen jälkeen uskalsi muutkin mennä laulamaan.... karaoke ei ole minun juttu joten heti kun kehtasin lähdin kämpille.... facebookiin ja chattiin maailmalle.

Upea päivä! Voikaa hyvin ja pitäkää toistanne huolta.... heippa!



Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...