keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Lampun vaihto


Eilinen päivä meni ajelemalla "hennanpunaisella" edestakaisin. Tavaroita paikasta A paikkaan B tavaroiden hakua paikasta C tuonti paikkaan A. Käynti ystävän luona Kumpulan siirtolapuutarhassa - vesisade yllätti joten  vein ystävän kotiinsa ja sain harjoitella uuden auton pyyhkimiä, että miten toimivat.. Kotiin tultua vaatteet kuivumaan ja lämmintä päälle, syksy on tullut.

Tänään olen tehnyt kirpparitavaroiden hinnoittelua ja chattailyt facebookin chatissa Bangladeshiin Sherajulin ja uuden ystävän Akhterin kanssa. On se vaan hienoo tää maailma nykyisin, kun ystävät ympärimaailman on klikkauksen päässä. Skypellä myös tunnin puhelu ystävän kanssa oli ihanaa kuunnella hänen helisevää naurua, ihanaa kun ihmiset rakastuu.... olen onnellinen hänen puolestaan.

Tanssiharrastukset on tuottanut tulosta, kun vaihdoin makkarin kattolamppuun lamput, niin kaksi kättä katonrajassa piti plafondia ylhäällä eikä vapissut yhtään. Itse vielä korkeilla tikkailla.... toki jos joku mies olisi tullut käymään, niin olisi ollut käyttöä....? Lamput on vaihdettu enkä tipahtanut....!

Voikaa hyvin, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...