lauantai 10. syyskuuta 2011

Vanhoja tavaroita...


Tämä ihana lamppu roikkuu mökkerönaapurin vanhan talon katossa!



Nämä kupariesineet löytyy Tori.fi sivuilta ovat siellä myynnissä.

Itsepalvelukirppari HakiWeX Itäkeskuksessa on myynnissä Maailman mittainen ry:n toiminnan tukemiseksi olen saanut lahjoitustavaraa paikat 215 ja 216 ovat ainakin 16. päivään asti todennäköisesti viikolla jatkan vielä jos vain tavara käy kaupaksi....! Kupariesineet on myynnissä tori.fi löytyvät täältä! 

Kävin eilen illalla mielenkiintoisessa teatteri esityksessä jossa esitys oli kahdella kielellä ja toinen kieli oli viittomakieli. Mustaa huumoria, draama Avomerellä - näytelmän loputtua oli suorastaan kauhistunut olo! Hyvin vaikuttava esitys ja sitä voi myös tilata erilaisiin tapahtumiin, mutta Q-teatterissa huomenna on viimeinen esitys, mutta jos olet vikkelä niin ehdit vielä. Sisäänpääsy esteetön - invavessaa puuttuu mikä on kyllä iso miinus! Esityksessä oli kammottavat draaman ainekset - no en kerro etukäteen jos vaikka joku menee katsomaan, niin yllättyy.... näyttelijät itse viittoivat teki esityksestä tosi vaikuttavan, hieno juttu!

Huomenna on sitten vuorossa uusi harrastus DanseAbility tanssityöpajaan.... tule mukaan, sillä siellä on kaikki yhdessä ns. normaalit, vammaiset, nuoret, vanhat.... odotan innokkaana mitä tapahtuu?

Voikaa paremmin, kuin muut, heippa!

4 kommenttia:

  1. Leena, kuvasi lampusta tulee mieleen lapsuus ja aika,jolloin sähkövalo ei vielä ollut tullut kylälle. Olin hyvin pieni, mutta muistan, miten isä monesti uhdisti noesta hiukan tuon näköisen lampun lasia. Sen jälkeen valo oli hetken melkein häikäisevää. Myöhemmin saatiin sähkö ja se vasta suuri ihme oli, että sen valossa löysi lattialle pudonneen silmäneulankin! Kivoja esineitä myyt. Hyvää kauppaonnea!

    VastaaPoista
  2. Delilah - tuo lamppu ei ole myytävänä, vaan se on mökkinaapurin vanhan tuvan katossa. Siellä on paljon vanhoja tavaroita. Samanlaiset muistot myös minulla tuon näköisestä lampusta... :)

    VastaaPoista
  3. Onko järkevää kertoa,missä lamppu roikkuu,ja kertoa,että siellä on paljon vanhoja tavaroita,kohta niitä ei ole,ku tarpeeksi julkisesti kirjottelee.

    VastaaPoista
  4. Jos ei sulla muuta murhetta...kannattaisi laittaa oma nimi alle jos haluat kunnollisen vastauksen.

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...