torstai 19. huhtikuuta 2012

Kevät tulee myöhään tänä vuonna...


Mansikoita tekee mieli....

Aikaisin ylös aamulla, koska autotallissa oli siivouspäivä ja autot oli vietävä ulos kello 8.oo tämä tarkoitti minun kohdalla, että eikun uimaan.... olin tosi aikaisin liikkeellä. Altaassa oli väljää joten kilometri taittui sujuvasti. Uimisen jälkeen, kun odottelin niihin hierontavehkeisiin, niin kävin mielenkiintoisen keskustelun yhden parrakkaan ukon kanssa. Puhe kääntyi siihen, että kerroin että tulin tänne autolla, siihen ukko ihmettelemään, että "mistä asti tulet, kun tarvii tulla autolla?" Vastasin hänelle, että minulla on liikuntavamma joten kulkeminen autolla on helpompaa. Seuraava kommentti olikin huvittava, kun hän alkoi tarjoamaan, että mikset hanki "sellaista inva-mopoa?" Minä siihen, että ehkä sitten joskus kun luovun autosta. Seuraava kommentti alkoi jo naurattaan, kun tämä partaukkeli oli sitä mieltä, että "vieläkö sitä tuossa iässä tarvii matkustaa pitkälle?" Lopetin keskustelun, kun seuraavaksi olisin sanonut jotain tuhmaa! Saunan lauteilla mietin, että ehkä hänen mielestään näytin "ikälopulta" tai sitten hänellä oli kaihi silmissä.

Iltapäivällä sitten kohti Vantaan Korsoa salarakkaiden kanssa leikkimään. Tänään meikattiin ja pienimmälle piti lukea monta kirjaa. Hän on ihana suorastaan kirjojen suurkuluttaja. Ohimennen myös itse salarakas pyrähti paikalle, vaikka hänellä on jo sen verran menoja, että ei juuri ehdi olla kotosalla. Lopuksi vein toiseksi pienimmän kerhoon ja hänen kanssa keskusteltiin keväästä. Hän sanoi asiantuntevasti, että "kevät tulee myöhään tänä vuonna". Olimme asiasta samaa mieltä.... hyvillä mielin ajelin kohti Vuosaarta oli upea päivä. Voikaa hyvin ihan kaikki.....


2 kommenttia:

  1. Todennäköisesti partaukkelilla oli kaihi silmissä. : ) Tai hän oli kovasti puhekaverin tarpeessa, kun piti tehdä tikusta asiaa. Ajattele, Leena, kohta päästään uimaan oikealla uimarannalle. Kevät taitaa nyt ottaa vauhtia kunnolla.

    VastaaPoista
  2. Delilah - varmaan oli puhekaveria vaille, me nimittäin uitiin samalla radalla ja ohitin hänet monta kertaa, ehkä se otti hänelle sieluun.... tänään merivesi oli Hevossalmella +3,5 astetta vähän kylmää vielä uimiseen.... ;)

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...