keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Mietiskelyä

(kuva napattu netistä)
Moottoripyörä on kovilla!

Mietityttää - tuo Norjan oikeudenkäynti? Syytetyn puheenvuoro oli todella järkyttävä, kuten myös tervehdys kertoi enemmän kuin tuhat sanaa. Onko hänenlaisiaan paljon....? Median tehtävä on kertoa asiasta, mutta toisaalta taas sitä syytetty toivoo, koska omasta mielestään tekee hyvin oikeistolaista politiikkaa.... suorastaan pelottavaa politiikkaa!!!

Mietityttää - Perussuomalaisten kansanedustajien toiminta, että edustaja on, niin solidaarinen työntekijälleen, että uhrautuu itse? 

Mietityttää - Kanervan tuomio, muuttuuko mikään? Tuskin....

Mietityttää - itsekkäät ihmiset jotka ajattelee vain omaa etuaan....

Mietityttää - kevään tulo, että milloin oikeasti on lämmintä...?

Voikaa hyvin, minä lähden miettimään!

2 kommenttia:

  1. Breivik nyt on hullu. Kaikki äärifanaatikot ovat hulluja, ovat ne sitten oikeistolaisia, kommunisteja tai uskonmiehiä.

    Toisaalta, tämä Persujen hihaepisodi aiheutti kyllä sen, että sanoudun irti koko puolueesta. Ei voi kirjoittaa mitä tahansa skeidaa, ja sen jälkeen naamioida asia mukamas vitsiksi, ja vierittää syy lukijoiden niskoille kun "ei ymmärretä huumoria". Ja kun tämä ei ole ainoa tapaus lajissaan, vaan persujen sekoilu rönsyilee ärsyttävyyteen saakka.

    Mutta arveluttaa kun mulla ei ole tällä hetkellä mitään puoluetta mitä voisin kuvitella voivani äänestää.

    VastaaPoista
  2. Zim - samaa mieltä tuosta ja samaa mieltä siitä, että ääriliikkeet on aina pelottavia ovat ne sitten mistä aatteesta lähtöisin tahansa lähtöisin.... persuista myös harvinaisen samaa mieltä. Jotain on politiikassa pahasti vialla, kun ihmiset eivät voi enää samaistua mihinkään suuntaan?

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...