sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Ihanaa sunnuntaita....

(kuva Vuosaaren rannasta erään talon edustalla olevalta venesatamasta)

Kävin pitkällä lenkillä...

Upea syksyinen sunnuntai, joten pakko lähteä kävelylenkille ihastelemaan Vuosaaren kauniita maisemia. Moni muukin oli keksinyt saman ajatuksen, rantakadulla oli suorastaan vilskettä. Pitkästä aikaa ei ollut mitään sovittua menoa, niin sai nauttia päiväkävelystä. Kiersin rannan kautta Columbukseen, kun oli jo jano ja nälkä. Istahdin Subway - ravintolaan syömään grillattua kanasaalaattia joka oli tosi hyvää ja kevyttä. 

Eilen tuli nuoruuden rakkaus lomamatkaltaan takaisin kotiin, puhuttiin pitkä skype-puhelu vaihtaen kuulumisia, mistä sitä puhetta oikein riittää?  Kirpparitoiminta myös jatkuu vielä HakiWexin itsepalvelukirpparilla tämän kuun loppuun saakka perjantaina 28.9. iltapäivällä puretaan, joten vielä ehtii käydä katsomassa jos jotain aarteita löytyisi? Bangladeshista on myös Abiliksen fasilitaattori suomessa tapaan hänet torstaina - hän on Sherajulin hyvä ystävä myös. Odotan mielenkiinnolla tapaamista.

Tuolijumppa on myös alkanut sekä kerran viikossa uutena tuolijooga, uimista myös parikertaa viikossa pitäisi ehtiä harrastamaan. Pyörätuolitanssiin tuntuu, että nyt ei jää aikaa.... kunnallisvaalit on reilun kuukauden kuluttua joten toimintaa riittää. 

Toiminnan aikaa näin syksyllä...... voikaa hyvin.

2 kommenttia:

  1. Leena, syysterveiset! Uimavesi oli eilen mökillä 13 astetta, joten uimahallikausi on alkanut kai sielläkin? Hyvää syksyä Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Delilah - joo on alkanut tänään kävin uimassa 1000 metriä hallissa. Hyvää syksyä sinulle myös....

      Poista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...