torstai 6. syyskuuta 2012

Syksyä odotellessa....

Kahvila Kampelan terassilta kuvattu venesatamaa... 

Kesä on lopussa ei mahda mitään. Eilen tosin kävin vielä meressä pistäytymyssä tosin käynti oli todella vain käynti, kun Hepparin rannassa oli mahdottoman kova tuuli ja laineet iski rannan suuntaan, niin uiminen lähes mahdotonta. Vesi oli vielä 17 asteista..... uimahallissa jossa vesi oli lämpöisempää tänään, kun kävin uimassa 1000 metriä. Pikkasen ollut kiirettä tuon Maailman mittainen ry:n kirpputoritoiminnan kanssa. Olen varannut paikat itsepalvelukirpputori HakiWexistä paikat 195 ja 196 viimeksi tänään kävin sinne viemässä täydennystä. Hyviä vaatteita, pellava vaatteita, naisten upea kotelomekko, nahkatakki, marimekkoa yms.  kirjoja muutama harvinaisuus, cd-levyjä sekä kaikenlaista pientä tavaraa kuten esim. aterimia, laseja, mukeja, tuikkukyttelilyhtyjä. pöytä- ja seinälamppuja, erilaisia koristeesineitä yms. toivon, että käyvät hyvin kaupaksi?

Olen seurannut myös paralympialaisia mielenkiinnolla onhan siellä ollut entisiä jousiammunta kavereita ampumassa ja hyviä tuloksia tullut.  Täytyy ihailla, kuinka kova taso on urheilijoilla! Onnittelut täältäkin kaikille voittajille ja mitalisteille olivat sitten mistä maasta tahansa. 

Kunnallisvaalit myös tulossa tuovat pientä jännitystä elämään. Vaalilautakuntaan olen tullut valituksi joten vaalipäivänä hommia tiedossa. Chattailyä myös maailmalle..... Bangladesh, Etelä-Africa, Kosovo, Keniaan...... voikaa hyvin, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...