tiistai 23. lokakuuta 2012

Elämää ja outoja unia...


Ilma viilenee, talvi tulossa

Päätin tämän syksyn viettää kotimaassa, vaikkakin ilmojen muuttuessa talvisemmiksi, niin muistuu mieleen Andalusian lämpöinen auringonpaiste, meri Fuengirolassa, Espanjassa. Osittain syynä on, että rahat ei riitä moneen matkaan vuodessa. Tein kesällä "rahtilaiva" reissun Englantiin joka oli kyllä aivan huippu. Ystävän kanssa eilisellä lounaalla Kahvila Kampelassa vähän haikeana kuuntelin, kun hän on lähdössä asumaan Portugaliin muutamaksi vuodeksi, ehkä pääsen käymään siellä. Onneksi on kaikki skypet, fiberit, facebookit että voi pitää yhteyttä maailmalle.

Maailman mittainen ry

Yhdistys on juuri aloittanut toisen vammaistenlasten koulutusprojektin Bangladeshissa josta olen todella ylpeä. Saimme tuplattua avustussumman joten lasten lukumäärä kasvaa yhä useampi kehitysmaan vammainen lapsi saa mahdollisuuden mennä normaaliin kouluun. Projektissa kaikki lapset ovat normaaleissa kouluissa useamman kunnan alueella. Bangladeshin maaseudulla on tärkeää, että tieto lisääntyy vammaisten ihmisoikeuksista mahdollisimman laajalle. Projektissa on laskettu, että projektin hyötyjinä on ensisijassa vammaiset lapset, mutta se koskettaa myös perheitä, opettajia, avustajia, ym. tieto vammaisten oikeuksista leviää laajalle ainakin 1000 ihmistä hyötyy projektista jollain tasolla. Kiitän kaikkia niitä ihmisiä jotka ovat lahjoittaneet tavaraa jota myymällä olen saanut rahat kerättyä. Maailman mittainen ry blogista löytyy myös myytäviä tavaroita joiden tuotto menee kokonaisuudessaan vammaisten lasten kouluprojektiin.

Unia

Lopuksi unista, olen katsellut parina viime yönä outojo unia sellaisia, että yritän mitä tahansa, niin kaikki epäonnistuu. Viime yönä taas tapasin  unessa erään ex-poikaystävän  joka unessa oli huonossa hapessa en ollut tuntea häntä. Unessa hän kertoi, että joku uhkaa häntä.... ei selvinnyt, että mikä. Unessa yritin rohkaista ja kannatella.... kaikkea sitä näkeekin.

Pitäkää huoli ystävistä! Yhdessä ollaan enemmän....... heippa!

Ps. Nuoruuden rakkauden kanssa keskustelut jatkuu......


2 kommenttia:

  1. Leena, näyttäisi siltä, että talvi tuli viime yönä. Tällä seudulla on lunta usea sentti ja pakkastakin neljä astetta. Voi niitä, joiden autossa on kesärenkaat! /
    Unten maailma on yllätyksiä täynnä. Joskus toivoisi, että unta voisi nähdä uudestaan. Toisinaan taas haluaa unesta pois. Sinun öinen unesi kertoo välittämisestä, halusit auttaa ja kuunnella ystävää. / Portugaliin kannattaa mennä käymään, jos tilaisuus tulee. Olimme keväällä siellä viikon ja pidimme kovasti. Kaunis maa,paljon historiaa, ihmiset ystävällisiä.

    VastaaPoista
  2. Delilah - menen toki käymään Lissaboniin jos tulee tilaisuus. Unet on mielenkiintoisia, mutta harvoin muistan niitä herättyäni. Tuo tulkintasi taitaa osua aika hyvin oikeaan...! Tuli se talvi tännekin, tänään luistelin kesärenkailla rengashotelliin nyt on alla talvirenkaat! Rengashotelli palvelu sopii hyvin sinkku naiselle.

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...