tiistai 12. heinäkuuta 2011

Sateenvarjon alla huussissa....


Kyllä maalla on mukavaa! Tänään on satanut kuin kaatamalla koko päivän. Joten oli pakko lähteä asioille ulkohuussiin. Sateenvarjo mukaan, kun sisälläkin piti istua varjon kanssa, kun katosta tuli vesi sisään ja samalla varoa, ettei tökkää sillä tuohon ampiaispesään.

Onneksi tällä hetkellä sade on loppunut ja hyvä niin muuten ei illan kesäteatterireissusta Ranssin kievariin  tuu nautittavaa! Ollaan naapureiden kanssa käyty joka kesä jotain katsomassa, vaikka täältä joka paikkaan on aika pitkä matka.... siis mökkerö on kaukana sivistyksestä ja kulttuuritarjonnasta!

Hei, seuraaviin uutisiin mökkeröltä.....

3 kommenttia:

  1. Tollastahan mökillä pitääkin olla...sitten osaa taas arvostaa sisävessaa ja muita mukavuuksia...ajatteles talvea....samanverran pakkasta kun nyt on lämmintä....ja sit ulkohuussi...
    terkuin tarja

    VastaaPoista
  2. Tarja - joo mökillä on vaihtelevaa!

    VastaaPoista
  3. Aikamoinen ampparipesä näkyy mukavuuslaitoksessasi olevankin! Ovat keksineet mukavan tuulettoman paikan, mutta erehtyneet sateettomuuden kanssa. Alkukesästä parvekkeemme kattoa kävi tutkimassa ampparitiedustelijoita, mutta onneksi paikka ei kelvannut talonrakennukseen! Hyvää poutaista tätä päivää!

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...