tiistai 11. lokakuuta 2011

Liikkuva vekotin kulkee asunnossa nurkasta nurkkaan...


Päivä alkoi vauhdikkaasti uimalla 1000 metriä. Pikaisesti kotiin leikkimään iPadilla ja sain kuin sain siihen internetti yhteyden toimimaan. Sähköpostit tulee ja menee sekä saa hauskoja valokuvia, voi vääntää naamansa vaikka solmuun. Lämpökameralla otettuja värikkäitä otoksia harjoiteltu no yksi on jo facebook seinällä. Siinä on hauska kamera, kun voi ottaa etu- ja takapuolella kuvia, siis helppo ottaa myös itsestä! Malli on tosin vanha ja ryppyinen, niin ehkä kuvailen jotain muuta.  Tulikin kiire lähteä Järvenpäähän hakemaan ostamaani "helvetinkonetta" ja mahdollisesti ostamaan muita. Asunnon omistaja nimittäin muuttaa ulkomaille ja laittaa koko elämänsä tavarat menemään. Rohkea nainen ei mikään arkajalka.... Tulihan sieltä varapatjaksi sellainen moottorilla täyttyvä sänky nyt ei tarvitse vieraiden nukkua lattialla enää... vielä kaikenlaista irtotavaraa täytyy sanoa, että aika edullisesti. Osan niistä myyn edelleen Maailman mittainen ry:n toiminnan hyväksi. Bangladeshiin lähtee muuten ensimmäinen avustuserä lähipäivinä. Olin vielä autossa näppylöimässä navigaattoria, kun ystävä kiikutti kännykkään joka oli siinä tavarataivaassa unohtunut vessaan, onneksi en ehtinyt vielä lähteä, muuten olisi tullut uusi reissu Järvenpäähän.

Kotiin palattua kävin ruokakaupassa sieltä kotiin ja sopivasti, kun auton sain parkkihalliin, niin myrsky yllätti nimittäin vettä satoi hetken aivan, kuin saavista kaataisin. Kokeilin myös uutta aaretta sellaista itsestään liikkuvaa imuria joka menee nurkasta nurkkaan... täytyy sanoa, että makkarin sängynalusta tuli kyllä pölyttömäksi ja huomenna päästän sen irti olohuoneeseen... kaikkea ne ihmiset keksii! Eiköhän hommat tälle päivälle riitä taidan lähteä unten maille nyt, heippa!

2 kommenttia:

  1. Sinulla on sitten uusi "kotiapulainen". Mukavaa nukkua pölyttömässä makkarissa. On tämä nykyinen elämä hauskaa. Koneet ovat seurana, siivoavat ja tekevät monenlaista kanssamme ja puolestamme. Vievät ikävä kyllä työpaikkojakin, ovat vieneet niitä paljon sitten Kehruu-Jennin keksimisen.

    VastaaPoista
  2. Delilah - joo tosi hauska vekotin! Ei kyllä siivoa yhtä hyvin, kuin oikea imuri. Vie kuitenkin suurimmat villakoirat.... ajattelen lähinnä sellaista aikaa, kun on itsellä hankaluuksia siivoilla, niin silloin nousee arvoon!!! :)

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...