maanantai 10. lokakuuta 2011

Aleksis Kiven päivä


Tänään vietettiin Aleksis Kiven ja minun syntymäpäivää. Olin suunnitellut meneväni apteekkiin ostamaan antihistamiiniä, mutta jostain syystä viikko sitten lääkärillä käydessäni hän ei ollutkaan sitä uusinut. Tosin siinä oli vielä 100 kappaletta jäljellä, mutta resepti oli mennyt jo vanhaksi. Ehdin jo kehua lääkärin, mutta huomasin myös toisen reseptin joka olisi pitänyt uusia silloin. Kiikutin reseptit terveysasemalle uusittavaksi toivottavasti ovat perjantaina valmiit muuten tulee tupenrapinat!!! Metrolippu oli myös mennyt vanhaksi ja mietin, että uskalla ajaa pummilla Itäkeskukseen, kun siellä on toimisto jossa voin saada lisää aikaa lipulle? En uskaltanut vaan ostin kännykkälipun.... ei matkalla näkynyt tarkastajia, mutta 80 euron sakko olisi ollut kyllä aika paljon? Nyt on lippu päivitetty kahdeksi vuodeksi, että sen kun vaan ajelee...

Minulla oli treffit ystävän kanssa Kampissa hän toimi assistenttina, kun kävin hakemassa Ipad:n uuden leikkikalun sekä siihen kuuluvia tarpeita, kuten pieni sim kortti sekä adapteri jolla voi siirtää kamerasta kuvia suoraan. Sen verran testailin, että siinä on hauska kamera joka ottaa kaksipuolisesti ja sillä voi ottaa kaikenlaisia kummallisia kuvia! Ilta on mennyt sitä näppylöidessä, mutta jostain syystä en ole saanut sitä internettiin, vaikka näyttää olevan 3G verkossa, mutta ei kuitenkaan ... joku asetus on väärin, mutta kun tietäs, että mikä? Voi olla, että pitää jollekin asiantuntijalle vielä soitella?

Hyvin on mennyt tämä vanhentumispäivä jälleen kerran, mitä nyt tulvimalla tullut onnitteluja facebookissa ympäri maailman. Ihania ystäviä minulla...... pitäkää toisistanne huolta, heippa!


4 kommenttia:

  1. Hmm, ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, että eikö kahden vuoden lippu ole sitten aika kallis - verrattuna vaikka 80 €:n sakkoon - vai saatko jotain alennuksia tms? Vai oliko sulla mennyt se kantalippu vanhaksi? Täytyy tunnustaa, mutta joskus tulee mentyä Hesan lipulla vantaankin puolelle, ja olen varma että joku kerta vielä sakko napsahtaa :)

    VastaaPoista
  2. zim - mulla on ilmainen kortti, koska saan vaikeavammaisen kuljetuspalvelun. Käytän tosi harvoin julkisia koska en pysy niissä pystyssä.

    VastaaPoista
  3. Leena, myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut Sinulle! Eikös sitä sanota viisaasti, että nainen on kuin viini; paranee vanhetessaan. Niin me teemme. : ) Sinä se rohkeasti tutustut uusiin aparaatteihin ja otat ne käyttöön. Itse haikailen senioripuhelimen suuntaan,sillä eräs tuttu otti sellaiseen kokeiltavakseen. Nykyisessä puhelimessani olevista toiminnoista tulen käyttäneeksi vain puhelu- ja viestitoimintoja ja jonkin verran kameraa. Turhaan menevät kaikki muut hienoudet. Selkeä näyttöinen peruspuhelin piisaisi tässä vaiheessa elämää. tietsikasta kaikkine höysteineen sensijaan on erinomainen ilo ja apu.

    VastaaPoista
  4. Delilah - minä rakastan opetella uusia juttuja. Kiitos onnitteluista totta kun ikää tulee, niin kaikki turha jää ja voi nauttia kaikesta mistä pitää. Tämä vastaus on hiplattu uudella iPadilla.

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...