sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Nyt pyörätuoli pyörii.....

Tänään olin tanssitreeneissä uudella pyörätuolilla joka osoittautui todella hyväksi vehkeeksi. Onnistui pyörimiset, keikuttamiset todella herkkä menopeli. Taksi kuski kysyi, että onko sillä nimeä.... ei ole, muuta kuin "pikkumusta" minä vastasin hänelle. Mietin, että voiko pyörätuolia kutsua poikaystäväksi? On nimittäin monta ominaisuutta jotka hyvältä poikaystävältä vaaditaan, siis vie sinne minne haluan, sen sylissä on hyvä istua..... äsh täytyy miettiä sitä nimeä, oisko kellään hyvää ehdotusta?

Treenin jälkeen nopea muodonmuutos, siis pyörätuoli vaihtui kyynärsauvoihin ja reppu selkään ja ystävien luokse saunomaan ja syömään herkkuruokia. Kiitos Jatalla ja Kurrelle ihanista tarjoiluista ja eväistä on nimittäin tomaattia ja kurkkua pitkäksi aikaa! Rikulle ja Roosalle myös kiitokset.

Kotiin ajelin vesisateessa ja kesti vähän aikaa, kun keksin mistä saa autoon pitkät valot päälle? Lopulta löysin ja turvallisesti ajelin kotiin tällä kertaa tällä autolla ensimmäisen kerran Vuosaaren tunnelin kautta, vähänkös taas lapsettaa!

Voikaa hyvin ja täältä voi katsella pyörätuoli tanssia, tosin ryhmä jossa käyn ei tanssi näitä, vaan meidän idea on "improvosointi" jokainen liikkuu omilla ehdoillaan. Tänään sattui erikoinen tapahtuma, kun pikkuinen sokea tyttö puraisi minua, kun otin hänet tanssiin mukaan. Onneksi ei tullut mitään pahempaa? Ryhmässä on paljon kehitysvammaisia ja heidän avustajiaan on kiva saada heitä innostumaan liikkeestä. Ryhmä antaa todella paljon muutakin, kuin pelkkää treeniä. Jokaisen pitäisi kokeilla kerran elämässään tätä ryhmää...?


2 kommenttia:

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...