perjantai 25. marraskuuta 2011

Paras palkka ikinä.... internetti aikaa koko illaksi!!!


Kuvia Mihaksen vanhasta kirkonkelloista...


Torniravintolasta....


Kirkonpihalla oli puu johon matkalaiset ovat kaivertaneet puumerkinsä......

Mietin, että mitä kirjoittaisia, kun ei tarvitse toimia salamannopeasti, sain nimittäin ystävän nettiyhteyden avaamisesta palkaksi koneen illaksi itselleni kämpille.... tämä on luksusta, siis paras palkka ikinä!

Oksennustauti on historiaa... eilen olin jo pitkällä kävelyllä Hilkka ystävän kanssa hänen viimeistä päiväänsä juhlistettiin täällä syömällä kiinalaisessa ravintolassa herkkuja. Hinta ja laatu oli kohdillaan... lopuksi saatiin pienet pikarilliset jotain likööriä jota en kyllä tunnistanut, että mitä.. no juomapikarin pohjalla oli "silmänruokaa miehille" nimittäin alaston tyttölapsi, miksi ei mitään meille naisille???

Paluumatkalla poikettiin suurimpaa ruokakauppaan joka on rantakadun läheisyydessä. Olimme jo lähdössä kassalta, kun vartijat kiikuuttivat vanhan harmaatukkaisen vanhuksen takaisin, oli hänelle tarttunut mukaan maksamaton hapankaalipurkki! Täällä sais varmaan tehdä sovittelijanhommia jos pysyvästi tulisi...???

Ihan oikeesti täällä kyllä käytetään alkoholia todella paljon näyttää, että sairaalakeikkaa pukkaa monelle liikakäyttäjälle siinä haimat ja maksat viheltää, kun sitä myrkkyä juo liikaa! Pyrrin altaalla taas seurailin tänään hauskaa espanjalaista naisihmistä joka oli kovasti äänessä ja järjesteli ihmisten tavaroita eri paikkoihin, mihin he itse halusivat näytti, että oman maan ihmisetkin häntä vähän vierastivat... lopulta, kun hän itse uskaltautui veteen, niin ei osannut uida lainkaan... senköhän takia melskasi, kun pelotti mennä veteen????  Oiskohan espanjan vaalitulos ollut keskustelun aiheena.... kun en osaa, niin en tiedä!

Hyvää adventtia, voikaa hyvin!



2 kommenttia:

  1. Hyvää adventtia Sinulle Leena siellä kaukana. Vielä ei lumi valaise täällä koto-Suomessa (minun korkeudellani), mutta luvassa on. Nyt valaisevat vain kynttilät ja kirkoissa kaikuu Hoosianna-hymi.

    Onko tuo eucalyptuspuu, johon ollaan kaiverrettu sydämiä ja nimmareita? Se ei taida kovasti tykätä huonoa?

    VastaaPoista
  2. Delilah - kiitos toivotuksesta, toivotan myös sinulle hyvää adventtia.....

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...