sunnuntai 27. marraskuuta 2011

"Valetietokoneinsinööri" hakee töitä....


Viime syksyn kirppariaarteita Fugen kirpparilta...


Lauantaina en käynyt kirpparilla, mutta siellä tavaraa riittää...

Aikas hieno lukko....

Olen päivittänyt ystävän konetta kuntoon ja nyt pääsen hetkeksi myös oman blogia kirjoittamaan. Oiskohan mulla töitä "valetietokoneinsinöörinä" täällä aurinkorannikolla? Ei ole ammattitutkintoja ainoastaan rakkaus tietokoneisiin tai siis kaikkiin uuteen tämän alan vekottimiin.... nytkin aika kului todella rattoisasti tutkimalla tietkoneen ihmeellistä maailmaa....? Täytyy myöntää, että oon ihan hulluna näihin vehkeisiin...!

Ilmat ovat aivan ihanat olleet muutaman päivän tänään olin uima-altaalla tosi pitkään auringossa ja uimassa. Hauskoja pieniä sattumuksia tapahtuu kaiken aikaa, mutta ei ehdi kameraa kaivaa. Altaalla tänään eräs pikkuinen poika päätti pissiä reunalta uima-altaaseen - no siitä syntyi äkkiä tosi kova espanlankielinen sananvaihto vanhempien ja espanjalaisten rouvien kanssa. Rouvat ovat olleet muutenkin hyvin kiihtyneessä mielentilassa arvelen, että espanjan vaalitulos puhuttaa puoleen ja vastaan, vahinko kun en osaa kieltä yhtään voisi osallistua keskusteluun.

Pientä sairastelua myös ollut ilmassa nimittäin oksennustaudin jälkeen on ilmaantunut vatsatauti joka tänään helpotti, kun sain maitohappobakteeri pillerin.. en olisi uskonut, että jos olisin heti mennyt apteekkiin... no huomenna menen ja ostan tulevaisuuden varalle.... oli nimittäin eilen Reflasta tulo sen verran työlästä, kun yritin päästä kyynärsauvoilla tuhatta ja sataa, että ehtii helpotus huoneeseen. Onneksi ei kukaan halunnut pysäyttää keskustelemaan....? Kohta tämä lysti loppuu - enää viikko tätä reissua, ehkä joskus uudestaan en tiedä vielä? Olen kyllä saanut kaikenlaisia ehdotuksia, että valetietokoneinsinöörille olisi kaikenlaista tukitehtävää... olin nimittäin eilenkin samoissa hommissa ystävien luona. Siellä ei tosin kone temppuillut, mutta ohjelmia opeteltiin!

Hyvää adventin aikaa kaikille - täällä säästetään jouluvaloissa, että syttyvät vasta kun olen jo kotona! Toisaalta harmi, kun ajatellut joulukortin kuvaksi jotain eksoottista jouluvalojuttua... viikko vielä aikaa miettiä, että mistä sen kuvalaukauksen ottaisi. Heippa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...