keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Eilisestä uimareissusta...


Mitä miettii Jaska Jokunen?

Eilisellä uimareissulla tapahtui sellainen juttu, että samalla radalla oli uimassa eräs mieshenkilö jolle rata oli liian kapea. Sinnikkäästi vaan pysyin radalla, kunnes tämä herra henkilö täräytti minua suoraan päähän. Normaalisti ihmiset huikkaa, että "anteeksi" mutta tätä herraa asia ei liiemmin kiinnostanut. Jäin päähän odottamaan, kun olin vaihtanut myös rauhallisemmalle radalle, mutta sen verran harmitti, että löin vettä tämän miehen nenän edessä, että varmasti huomasi minulla olevan asiaa hänelle. Sanoin hänelle, että "voisitko ystävällisesti vähän korjata uimatyyliäsi, kun äsken täräytit minua suoraan päähän"! Mies vastasi minulle, että "näitä sattuu" yleisissä halleissa. Minä siihen, että yleisissä juuri pitää ottaa myös toiset huomioon mies pyysi lopulta anteeksi, mutta sitä piti suorastaan pyytää. Jäin miettimään, että tekeekö hän samalla tavalla, kun ajaa autoa keskellä tietä ja osuu vastaan tulijaan, että "näitähän sattuu yleisillä teillä". Saunan lauteilla jatkoin naisten kanssa keskustelua, niin monilla oli samanlaisia kokemuksia näistä ihmisistä joilla on niin suuri ego, että eivät mahdu yhdelle radalle. Positiivista asiassa oli, että minä sain aiheen blogiin....

Tämän päivän asiointi reissulla tapasin erään ystävän jonka kanssa pantiin sitten Helsingin vammaispalvelut kuntoon.... ei tulleet, mutta puhetta meillä riitti! Joulu iloa itse kullekin ihmiselle... heippa!

2 kommenttia:

  1. Leena, olipa aika törkimys, kun ei ymmärtänyt edes anteeksi pyytää! Noita muista piittaamattomia uimariherroja tuntuu olevan näköjään vähän siellä että täällä. Minäkin kävin nimittäin eilen uimahallissa. Altaaseen oli merkitty selkeä kiertosuunta. Muuan aikuinen mies ei joko osannut lukea ohjekuvaa, tai oli muuten vaan tötterö. Kilpauimari hän ei ollut, sillä nopeille uimareille on omat ratansa. Hän valitsi radasta itselleen uimapaikan, jota mennä roiski edestakaisin välittämättä vastaantulijoista, jotka uivat ohjeen mukaan. Hiukkasen närkästytti.

    On jo aatonaatonaatto. Oikein hyvää ja rauhallista ja iloista joulua Sinulle!

    VastaaPoista
  2. Delilah - oot tainnut kohdata samanlaisen isoegisen miehen.... Ihanaa Joulua sinulle.

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...