torstai 29. joulukuuta 2011

Jääkaappi lopetti toimintansa....

Aamiaista valmistaessa huomasin, että "tuoremehu purkki" on ihmeen lämmin, vaikka otin sen juuri jääkaapista. Samaa oli sitten kaikki muutkin ruuat! Siinä vaiheessa luulin, että pakastin on myös "kaput", mutta myöhemmin sitä tutkaillessa näytti että siellä kylmää tulee! Huoltoyhtiöön soitto otettiin ystävällisesti vastaan ja sieltä tilattiin jääkaapin huolto erikoisosaajilta, mutta kerrottiin, että onnistuu ehkä vasta "ensi vuonna". Velipoika tuli avuksi jos tuo pakastin lopettaa myös toimintansa, niin nyt on varalta kylmälaukkuja johon voi pakata "pakastimen marja-aarteet".

Olin facebookissa chatissa Bangladehissa olevan ystäväni Sherajulin kanssa, hän lupasi tulla avuksi. Valitettavasti meillä on noin 9000 kilometriä välimatkaa, niin se oli todellisen parhaan ystävän tarjous, hän auttaisi  jos voisi! Olen onnellinen siitä tarjouksesta.

Joka tapauksessa meni päivän ohjelmat uusiksi jäin odottamaan, että josko joku huoltomies tai nainen soittaisi? Turhaan,  ruuat on lasitetulla parvekkeella joten huonomminkin voisi olla?  Jos esimerkiksi olisi kova pakkanen ja olisin varannut valtavasti jouluruokia tai jotain muuta vastaavaa. Onneksi olen vaatimaton ruokani suhteen syön elääkseni enkä elä syödäkseni. Tai miten se nyt meni?

Huoltomiehen puhelin soittoa odotellessa?

Voikaa hyvin ystävät!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...