keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Presidentin vaalien toinen kierros...


Luonto näyttää nyt tältä....

Presidentin vaaleissa oman puolueeni ehdokas ei menestynyt joten nyt toisella kierroksella kävin antamassa ääneni Pekka Haavistolle hänen numero on 2. Hän edustaa moniarvoista suomea joten minusta parempi valinta, kuin toinen jonka nimeä en mainitse. Äänestyspaikalla oli paljon ihmisiä ja surettaa se "loanheitto" mitä ihmiset ääneen hölöttää, vaikka ovat äänestyspaikalla jossa pitäisi pitää mölyt mahassa.  Varsinaisena toisena vaalipäivänä olen taas vaalilautakunnassa, niin ompahan oma ääni jo annettu.

Lumen tulo mulle jo riittäisi, tänään kun kiskoin ostoskärryä lumihangessa, niin ei paljon naurattanut! Loppumatkasta naapuri auttoi ja nykäisi kärryn hissille asti, että pääsin hyvin kotiin... kiitos ihanille naapureille. 

Facebook ystävien kanssa chattaillyt Pakistaniin, Intiaan, Bangladeshiin, Kanariansaarille, Fuengirolaan ja Keniaan. Myös skype on ollut ahkerassa käytössä. Vammaistenlasten kouluprojekti etenee suunnitelmien mukaan.

Eipä tässä ihmeempiä tällä kertaa, kun voikaa hyvin ja menkää äänestämään! 


2 kommenttia:

  1. Jännittävät vaalit; lopputulos ei ole ollenkaan kirkossa kuulutettu. Eilinen television vaalikeskustelu oli tyylikäs. Kuten näimme, ei tarvitse mustamaalata toista oman arvonsa kohottamiseksi, jos on tarpeeksi fiksu. Herrat Haavisto ja Niinistö olivat. Tunne oma arvosi, anna arvo toisellekin, sanoo vanha sananlasku. Sopii nykyaikaankin, eikös vain.

    VastaaPoista
  2. Delilah - joo ei vielä tiedä miten vaaleissa käy. Luulen, että moni seuraa nyt tarkasti ehdokkaita. Oikeastaan loanheitto kertoo heittäjästä itsestään.... ;)

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...