tiistai 3. tammikuuta 2012

Suunnitelmat vaihtui lennosta....


Kuva on yksi sekamelska, kun kokeilin kuvankäsittelyohjelman uutuuksia!

Eilen illalla ja yöllä oli satanut myös lunta, niin nyt piti viimeistään vaihtaa kyynärsauvoihin jääpiikit ja samalla huomasin, että sauvojen kumpit myös oli entiset.... joten, kun sovitut menot peruuntui, niin lähdin "hennanpunaisella" ajelemaan kohti apuvälinekauppaa! Sieltä löytyi juuri sopivat tilasin samalla myös niihin turkoosi/siniseen "matka- ja kesä" välineisiin myös, koska sinisiä ei ollut varastossa. Joten "talvirenkaat" on alla kyynärsauvoissa joten antaa lunta tulla vaan minä en ala istumaan sisällä!!!

Loppupäivä sujui taas sujuvasti tietokonetta näprätessa, koska piti ladata tekstinkäsittelyohjelma ja tällä kertaa ostin ihan oman enkä asentanut mitään vanhaa. Onneksi niihin on tullut vähän vaatimattomin varustuksin olevia, niin ei ihan mene konkurssiin... nytpä saa auki tiedostot ja voi kirjoitella monipuolisella ohjelmalla kauniita dokumentteja, kunhan ensin olen etsinyt kaikki mahdollisuudet..... niin tai edes osan? Koska ohjelmissa on paljon mahdollisuuksia joita ei varmaan kukaan kaikkia koskaan tarvitse. 

Sain hauskan puhelinsoiton, näytti tuleen salarakkaiden isiltä, mutta sieltä kuului kyllä lastenääniä... eikä kukaan puhunut minulle, oiskohan "puhelin" ollut paremmissä käsissä.... hihi! 

Uutisissa mainittiin myös, että ensi yönä taas myrskyää..... apua, huomenna on pakko lähteä keskustaan! Onneksi kepit on kunnossa, kunhan akka pysyy pystyssä?? Huomiseen, heippa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...