maanantai 20. helmikuuta 2012

Rämpimistä lumihangessa.


Takka lämmittää....

Kirpparia 

Olen varannut Maailman mittainen ry:n toiminnan tukemiseksi - apua Bangladeshin vammaistenlasten ja aikuisten koulutusprojekteihin kirpparipaikan Hakiwex Oy:n kirpparilta 2.3. alkaen viikonloppu menikin tavaroiden hinnoittelussa. Tarjolla on paljon lastenvaatteita lähinnä pienen pojan, naisten vaatteita yms. 

Talonmiehet takaisin!

Tänään seikkailin metrolla kotiin ja kyllä kerpeleet lenteli, kun yritin päästä lumikinosten yli täällä Vuosaaressa, katu jossa autot kulkee on kyllä aurattu, mutta jalankulkijoiden väylät todella surkeassa kunnossa. Uutisissa kerrottiin yhden naisen kuolleen, kun sai lumikasan talon katolta niskaansa. Ilmoitettiin myös asiaa tutkintaan, että onko tapahtunut laiminlyöntejä.... no se ei sitä naista enää auta yhtään eikä hänen läheisiään. Lähes kaikissa taloissa nykyisin on huoltoyhtiöt jotka hoitaa ja se tarkoittaa, että hoitaa milloin hoitaa! Ei ole ketään voisi kertoa, että tuo kannattaisi korjata juuri nyt? Koska huomenna se voi olla myöhäistä. Kiva kävellä kyynärsauvoilla, kun uppoavat puolimetriä, pyörätuolilla ei mitään asiaa ja työlästä on lykätä lastenvaunuja. Täytyy olla hyväkuntoinen vanhempi, että saa raahattua vaunut, lapsen ja mahdolliset ostokset suurien kinosten yli. Miksi ihmiset ei valita aurauksista.....? Jos me kaikki vaadittaisiin parempaa palvelua, niin sitä olisi pakko antaa. 

Kodin tekstiilit

Olen saanut makkarin ikkunoihin vaihdettua, uudet-vanhat verhot hempeitä kukkia ja tilannut luonnonvärisen päiväpeiton joten nyt vaihtuu pitkästä aikaa makuuhuoneen tekstiilien väritys pitäisi löytää oikean väristä kangasta josta voi tehdä tyynynpäälliset, että olisi sävysävyyn. Kevättä mielessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...