tiistai 7. helmikuuta 2012

Viihdepaketti lähti asentajan mukana takaisin.....


Pitkän odotuksen jälkeen asentaja saapui asentamaan viihdepakettia, mutta huomasi heti että tänne sitä ei pysty asentamaan, koska ei ole puhelintöpseliä olohuoneessa. Digiboksi on kiinteän yhteyden päässä ja modeemi kyllä langaton. Olisi pitänyt tehdä reikä seinään ja vetää kaapelia.... mutta siitä olisi mulle tullut lisälaskua. Pelkän modeemin käyttöön ottaminen olisi kyllä onnistunut, mutta yhteyden hinta tuplasti kalliimpi, kuin edellisen operaattorin... ovat samaa putiikkia, joten "vehkeet lähti asentajan mukana" ja mulle on palautettu entinen yhteys.

Ei kertonut myyjä ihan kaikkea myydessään....! Mulle on enää ihan turha tulla tyrkyttämään kyseistä pakettia! Olisi toki ollut hyvä saada näkyviin TV:stä Yle-areena tai Katsomo... no sen kyllä saan muutenkin näkyviin jo olemassa olevilla kaapeleilla.... 

Aamulla uimahallin saunassa tapasin ihanan pienen pojan joka oli juuri päässyt lonkkakipsistä, mikä on tosi harvinaista nykyisin, kun kaikki lonkkaviat jotka huomataan heti pystytään korjaamaan, niin että ei jää mitään vammaa. Siinä me kohtalotoverit heitettiin kiukaalle löylyä, toivon pienelle pojalle hyvää elämää.....!

Vielä illalla on tulossa eräs tavaran noutaja, siis sain myytyä yhden vanhan tavaran ja tuotto menee Maaiman mittainen ry:n toiminnan tukemiseksi.

Voikaa hyvin, ihan kaikki!

1 kommentti:

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...