lauantai 4. helmikuuta 2012

Jääkarhu karjahtelee..... pohdintaa palvelusta!

Jääkarhu karjahtelee Kuusijärvellä muutama talvi sitten!

Esimerkki tapaus..

Eräs operaattori yrittää saada itselleen paljon laajakaista liittymiä joten minullekin myytiin puoliväkisin Viihde versio jossa kaistan nopeus entinen, mutta palveluita tulisi lisää, kuten HD digiboksi televisioon ja uusi modeemi. Uudella yhteydellä ja palvelulla pitäisi saada HD kanavat näkyviin televiosta sekä myös mahdollisuuden katsoa TV-ruudulta myös Yle-Areena sekä Katsomon ohjelmat yms. Voi nauhottaa ja nähdä enemmän TV-kanavia. Pakettiin kuului myös ilmainen asennus vehkeet toimintakuntoon, tehtäväkseni jäi vain, että haen koneet postista kun ne tulevat.

Tähän asti siis kaikki hyvin olin saanut tekstarin, että asennus tapahtuu 2.2.2012 ja että asentaja ottaa yhteyttä. Kun mitään viestiä asentajalta ei kuulunut, niin aloin kyselemään asian perään? Ärsytyskynnys tuli jo eteen, kun ei saanut ketään puhelimen päähän. Soitin asiakaspalveluun ja selitin asiani, niin sanottiin että siirretään asiantuntijalle sitten jätettiin roikkumaan linjalle johon ei kukaan koskaan vastannut. Olin puolituntia odottanut, niin lähdin uimaan. Yritin samana päivänä uudestaan, nyt olin jo tikkana, että "minua et pistä odottamaan tyhjää" lisäksi yrityksen musiikkivalinnat jonossa ärsyttää ei ole mitenkään mielimusiikkia. Vaadin, että jos sieltäpäin soitettaisiin mahdollisimman nopeasti takaisin, niin tapahtuikin ja vakuutettiin, että kyllä asentaja tulee ja soittaa ensin.

No, ei tullut! Kun sovittu päivä oli jo ohi, niin soitin taas! Samaa selitystä ja siirtoa jollekin toiselle ihmiselle, siis varsinaista vastuun siirtämistä. Kukaan ei vastaa yhtään mistään! Nyt on kerrottu, että asentaja tulee joskus ensiviikolla. Kysymykseeni, että "maksaako teidän firma jos tietkoneelleni tulee virushyökkäys, koska virustorjunta ohjelma kuuluu myös pakettiin ja entinen on jo katkaissut omansa, vaikka oli sovittu "että siirto tapahtuu siten, että mitään ei katkaista ennenkuin uusi on avattu" - tällä kertaa puhelimessa oli joku naisääni joka sanoi, että sitä heidän firma ei maksa! Tässä kohdassa minulla meni kuppi nurin ja aloin vähän isommalla äänellä vaatimaan palvelua ja kerroin mitä mieltä olin tähän mennessä tapahtuneesta. Kerroin myös, että kadun koko vaihtoa "voitte tulla hakemaan vehkeet pois". Silloin vasta puhelimen päässä oleva työntekijä hädissään yritti pelastaa tilannetta, että hän voi luvata puolikuukautta ilmaista aikaa. Kerroin vielä senkin, että tulen tästä asiasta reklamoimaan heidän johtajilleen sekä kirjoittamaan blogissa. Minullehan olisi riittänyt se, että joku kertoo milloin asennus tapahtuu, koska se vaatii minulta paikalla oloa ja minulla sattuu olemaan muutakin tekemistä, kun vahtia tätä asiaa....

Siis odotan yhtä sitä asennuspalvelua..... kerpele!!!

Jäin miettimään, että miksi kaikki palvelut ovat nykyisin kiven alla, siis jos soitat johonkin numeroon kysyäksesi jotain johon haluat vastauksen heti, niin sinua heitetään jonosta jonoon, eikä löydy sellaista henkilöä jolla on päätösvalta. Joka kertoisi, että hän hoitaa asian ja siis HOITAISI myös.  Kunta- ja valtion palveluissa tämä on käytäntö joka minun mielestä on ihan HANURISTA!

Olen kyllästynyt kuuntelemaan viestiä, että "asiakaspalvelijamme vastaa heti puhelimeen, kun vapautuu"..... tätä lorua voi joutua kuuntelemaan ihan liian pitkään!

Onko muilla vastaavia kokemuksia?



2 kommenttia:

  1. Samaan olen minäkin törmännyt jonkun firman kohdalla, kun olen yrittänyt asiasta soittaa. Vähän päästä on ääni - onneksi aika miellyttävä - sanonut nauhalta: "Asiakaspalvelussamme on nyt ruuhkaa, teitä palvellaan mahdollisimman pian." Sitten on pimpampom soinut ja taas sama lupaus, seitsemännen kerran jälkeen jo ymmärsin, että taitaa olla turha odotella. Voisi melkein luulla, että puhelinfirma ja nauhaa soitteleva ovat kimpassa ja tarkoitus onkin odotuttaa. No, ei kai, mutta kun pidetään ihmisiä töissä minimimäärääkin pienempi määrä, palvelu ei siitä parane eikä nopeudu. Mikäs se operaattori taas olikaan, joka Sinua palvelee?

    VastaaPoista
  2. Delilah - operaattori on se jolla on naisen nimi.... nyt lähti juuri vehkeet takaisin, kun vihdoin sain sen asentajan tänne, niin mitään ei voitu asentaa..... kerpele!

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...