tiistai 7. elokuuta 2012

Paratiisi keskellä kaupunkia!

Kuvat otettu Kumpulan siirtolapuutarhasta!

Puut notkui omenoita!

Puutarhavadelmat kypsyvät!

Kirsikkapuu täynnä marjoja!

Käväisin ystävien siirtolapuutarhamökillä ihastelemassa kuinka kauniita ja hyvin hoidettuja pienet mökit pikkupihoineen ovat. Varsinainen paratiisi keskellä kaupunkia. Siirtolapuutarhat ovat varsinaisia pikku paratiiseja nykyisin ovat kuitenkin enemmän paremmin toimeentulevien hallussa, vaikka silloin kun niitä on perustettu, niin ajatuksena on ollut että myös kaupunkilaiset voivat päästä nauttimaan hyötyviljelmästä. Kuulin, että nykyisin on myös alkanut tulla enemmän lapsiperheitä mukaan mikä on todella hyvä juttu, että lapset pääsevät nauttimaan luonnosta.

Loppukesän tuntua, kun ilmat ovat viilentyneet. Helpottunut, kun Vuosaaren uimahallin uusipuoli avautui, että pääsee taas uimaan oikein kunnolla matkaa. Eilen vetelin 1000 metriä ja tuntui tosi hyvälle. Olympialaisten seurantaa, ystävien tapaamista, kirpputoritavaroiden keräilyä sekä miettimistä mitä uutta syksyllä alkaisi harrastamaan. Chattailyä maailmalle sekä nuoruudenrakkauden kanssa pitkiä skype keskusteluja - onhan tiedoissa päivittämistä, kun aikaa on kulunut. Kunnallisvaalit lähestyy joten elämää on.....!


2 kommenttia:

  1. Siirtolapuutarha voi olla paratiisi, kun jaksaa uhrata sille aikaa ja vaivaa. On pieni pakko edes yrittää, että kehtaa alueella asua. Hatun nosto ahkerille harrastajapuutarhureille! Syyskesän terveisiä Leenalle.

    VastaaPoista
  2. Delilah - ihailen ystävien puutarhoja he tekevät paljon niiden kauneuden hyväksi. Syyskesää myös sinulle.

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...