perjantai 3. elokuuta 2012

Vielä on kesää jäljellä....


Rautaenkeli matkalla Teesport-konttisatamasta taksilla Edinburgiin matkalla nähtyä!


Rautaenkelistä tarkempaa tietoa!

Matkapohdintaa...

Vielä sulattelen rahtilaivamatkan elämyksiä, tuli otettua paljon kuvia ja niistä muistuu aina tunnelmat mieleen. Yhtä kaikki upea matka, vaikka kaikki ei mennyt ihan nappiin! Matkan opetus oli se, että pitää tuntea todella paremmin porukka johon lähtee mukaan? Vaikka vieläkin ihmettelen, että mitä ihmettä oikein tapahtui? Elämä on.......!

Syksyn hommia....

Nyt mielessä jo Bangladeshin vammaiset pienet koululaiset, varaan ensiviikolla paikan HakiWexin kirpparilta, kun tavaraa on kertynyt  parvekkeelle jonkin verran. Ongelmana vain hinnoittelu, että tulee mahdollisimman hyvä tuotto? Syksyn kunnallisvaalityöt alkaa olen kahden ihanan ihmisen vaaliryhmissä Irma Marttilan, hän on erikoistunut lapsiin ja maahanmuuttaja perheiden asioihin toki myös paljon muuhun ja Kari Kotilan, Kari on juuri se suomalainen nuorimies joka kohtasi prinsessa Dianan, kun hän pelasti laitapuolen kulkijan Lontoossa parikymmentä vuotta sitten. Karin erityisenä kohteena on vanhusten ihmisoikeudet ja vapaaehtoistyö. Olen iloinen, että voin auttaa heitä... kunnallisella tasolla, kun päätetään meidän kaikkien arkipäivän asioista, niin on tärkeää tietää millä arvoilla sitä tehdään.

Tänään....

Piti lähteä pyörätuolilenkille joka sateen vuoksi siirrettiin huomiseksi. Heppariin saunaan ja uimaan  sitä ei pienet sateet haittaa.... ihanaa päivää. 

2 kommenttia:

  1. Utelias kun olen, niin kysympä mikä vika matkaporukassa oli :) ?

    VastaaPoista
  2. Zim - Kyse oli yhden matkalaisen yllättävästä käytöksestä, joka tosin ei minun matkaani pilannut mitenkään yllätti vain, koska tilanne tuli ihan puun takaa.

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...